Header Ads

Mi az igazi ok amiért Hulk Hogan-t törölte a WWE a történelméből?

Sokan csak találgatni tudnak miért is törölte a WWE Hulk Hogan-t, mi azonban most választ adunk erre a kérdésre! Mi áll az egész hátterében? Miért tette ezt a WWE az egyik legnagyobb legendájával amit eddig csak egy emberrel tett meg a történetében. Talán backstage feszültségek? Személyes ellentétek? Vagy Hogan beteges szereplési és irányítási vágya? A megoldás ennél jóval egyszerűbb!

http://2.bp.blogspot.com/-6_WA72z3yLA/VfKsB0jq31I/AAAAAAAAADY/TjuJ-TCDWvE/s1600/hulk_hogan1.jpg

8 megjegyzés:

 1. Nagyon jó a cikk és teljesen egyetértek az utolsó résszel.

  VálaszTörlés
 2. Így már minden világos és érthető.de sajnálom az öreget ezért.

  VálaszTörlés
 3. Maradt még szerző ezen az oldalon, vagy lehet törölni a könyvjelzőből felcserélve a promotált másikkal?

  VálaszTörlés
 4. a cikkért kattints ide.... ettől a falra mászok

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lusta vagy kattintani egyet, vagy mi?Szerintem ez így jó, ahogy van.A H-Wrestling oldalon is feltüntetik az itteni híreket.

   Törlés
  2. Nem a kattintással van baj, hanem hogy aki ezeket a híreket kirakja, az egy ottani admin, és eléggé hirdeti ezzel az oldalukat!

   Törlés
  3. Ha megengeditek válaszolok miért van ez így. Mivel a H-wrestling felülete átláthatóbb nektek, nekem meg könnyebben kezelhető ezért a cikk teljes formájában ott jelenik meg.Miért? Mert a blogger felülete jobb kisebb cikkek megjelenítésére (lásd pár mondatos vagy fél oldalas), addig az én cikkeim 5-6 A/4 oldal terjedelműek ami viszont a H-wrestling felületén jobban mutat. Plusz a főszerkesztő úr teljes mértékű áldását adta rá hogy így használjam az oldalt. Nektek meg ez csak egy plusz kattintás nem hinném hogy olyan nagy dolog lenne. Ha kisebb cikket fogok írni azt természetesen itt teszem meg. Üdvözlettel Bártfi

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.