Header Ads

Megvan Brock Lesnar ellenfele az október 3-ai eseményre!

A WWE bejelentette, hogy ki lesz Brock Lesnar ellenfele az október 3-ai Madison Square Garden-beli eseményen, amelyet a WWE Network élőben fog közvetíteni!

http://cdn.bleacherreport.net/images_root/article/media_slots/photos/001/712/828/a48ebf1e6baca99ad77d50c9fcd0552a_original.jpg?1410288587

Mint tudjátok, a tervek szerint Brock Lesnar legközelebb ezen az eseményen fog megjelenni a WWE-be, az ellenfele akivel meg kell majd küzdenie pedig nem más lesz, mint Big Show.

Az élőeseményre ezen kívül még hirdetve van egy Seth Rollins vs. John Cena, egy Kevin Owens vs. Chris Jericho, egy Dolph Ziggler vs. Rusev és egy Sheamus vs. Randy Orton mérkőzés. Rajtuk kívül biztosan fel fog tűnni az adáson a Dudley Boyz, Mark Henry, a New Day, a Bella ikrek, Stardustés még sokan mások!

7 megjegyzés:

 1. Várós meccs lessz. vajon BigShow hányszor megy Suplexcitybe?Showt nem fogja olyan könnyen dobálni mint legutóbb Bo Dallast. Aki figyelte látta hogy Dallas nem segített,Lesnar erőből dobálta ide oda.Dallas is közelebb van a 100hoz mint a 80hoz pedig.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Owens Jericho*-*:33333...wáááááááááááááááááááááá

   Törlés
  2. Dallas 106 kiló, de azért ne hasonlítsd össze a 200 kilós Big Showal, át se éri őt :D Show 100% hogy segíteni fog, de hát ez a sportszórakoztatás :)

   Törlés
 2. Jók a meccspárosítások de a Sheamus vs. Orton nem kellene.
  Inkább egy Sting-Undertaker jobb lenne.

  VálaszTörlés
 3. a világ legnagyobb jobere!!10 perc lesz a kivégzés big showt szétfogják verni

  VálaszTörlés
 4. Csak én emlékszek még azokra a régi szép időkre, amikor Big Show széttépte Lesnart és Lesnar Cena 2.0-ként végigfeküdte a meccset(2002-2003)?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó is volt mikor még Big Show számított valamit. Manapság meg csak a látvány miatt kell hisz milyen jól néz már ki ahogy szétkapnak egy ekkora monstrumot... Túl hiteltelen az egész, Big Show ba már nincs semmi, ha meg újra pusztítóvá akarnák tenni az sem érdekelne a legkevésbé már.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.