Header Ads

Lövöldözés a WWE Performance Center előtt!

Mint kiderült a tegnapi nap folyamán a WWE Performance Center előtt lelöttek egy embert!

A WESH beszámolói alapján egy embert lőtt sérüléssel szállítottak korházban, miután a WWE Performance Center előtt az Orange Country sheriffjei lelőtték.

A mentősök kora délután 13:45-kor kaptak értesítés arról, miszerint lőtt sérüléshez kell kiszállniuk. A sérültet az Orlando Regional Medical Center-be szállítottak.

Elsődleges információk Triple H-től érkeztek, aki arról számolt be, hogy az ember, akit lelőttek távoltartási végzést kapott a WWE Performance Centertől, és környékéről, amit pár nappal korábban a rendőrség állított ki.

Armando Montalvo, aki a támadó volt, a hírek szerint az egyik NXT-ben dolgozó női tehetséggel nem volt kibékülve, és a végzés kézhez vétele után pár nappal egy hatalmas késsel tért vissza a PC-hez. A rendőrség emberi felszólították a fegyver letételére, ám Montalvo rájuk támadt mielőtt a rendőrök meghozták a döntést, hogy a fegyvereiket alkalmazzák. Az egyik lövés, a kórház beszámolója alapján életveszélyesen sebesítette meg.

A hírek szerint Montalvo megpróbált magának munkát szerezni a WWE PC-ben, ám már akkor is erőszakosnak bizonyult, amiért a WWE megtagadta a felvételét. Egy alkalommal egy hatalmas láncot lóbálva tért vissza a Center-hez, ám akkor a rendőrök elvitték. Öt nappal korábban egy videót posztolt a támadó, amiben a PC előtt munkalehetőséget keresvén állt, és csak annyit mondott ”Mi a legrosszabb ami történhet”Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.