Header Ads

Lehetséges spoiler a Wyatt Family vs. Ambrose és Reigns meccsről!

http://i.imgur.com/JBsi2GA.jpgA WWE a honlapján hivatalosan is bejelentett egy six man tag team mérkőzést, ahol a Night of Champions gálára, ahol a Wyatt Family fog megküzdeni Roman Reigns-el, Dean Ambrose-al és egy titkos személlyel, akit majd Reigns és Ambrose fog kiválasztani!

Sokan arról pletykáltak, hogy ez a harmadik ember nem más lesz, mint a korábbi Wyatt Family tag, Erick Rowan, ám a WWE.com-on úgy látszik elkövettek egy hibát, ugyanis feltöltöttek egy képet, amin látszik a lehetséges harmadik tag.

Ez a személy a képet pedig nem más, mint a jelenlegi NXT pankrátor Baron Corbin, akit a WWE épp fel szeretne hozni a főrosterre. Ha a kép igaz, akkor úgy látszik, hogy Corbin Reigns és Ambrose oldalán szállhat szembe a Wyatt Family ellen!

10 megjegyzés:

 1. először ugy nézett ki mint Bo Dallas

  VálaszTörlés
 2. Engem jobban érdekelne az, hogy mit keres ott Hardy Stardust mellet?
  Már mint miért marketingel még a mai napig a WWE Jeff-ell?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. esetleg nézd meg a hivatalos oldalt és rájössz hogy azok cikkek

   Törlés
 3. Nem értem ennek a feudnak is mi értelme van.
  Ok hogy Wyatt és Reigns feudoltak amibe belekeveredett Dean és Harper is,de ezzel le is kellett volna zárni a feudot.
  Mert az ok hogy Braunnak és Harpernek jót tett ez a "családegyesítés",de Braynek szólóban nagyobb jövője lenne.
  Arról nem is beszélve hogy ezzel Romant és Deant is háttérbe szorítják,igen vannak akik még örülnek is ennek de én speciel nem mert mindkettőben több van ennél,arról nem is beszélve hogy már rohadt unalmas.
  Az a tény pedig kivejezetten bánt hogy egy 3.tagot akarnak Roman és Dean mellé berakni,mert az csak egy gyenge Shield utánzat lenne,ha ismét össze akarják rakni őket akkor várjanak Seth face vagy Roman és Dean heel turnjáig,mert ezzel a szememben csak megaláznák a Shield emlékét.

  VálaszTörlés
 4. Azért bevallom furán nézne így ki a Shield. De félreértés ne essék nekem bejönne ez a fajta Shield. De van ennek a dolognak egy hátulütője. Corbin jelenleg Heel karakter ha jól emlékszem.

  VálaszTörlés
 5. Baron ütne mint Reigns és Dean (akinek egy sokkal kevésbé PG gimmickkel, mondjuk a CZW-ssel, WWE top facenek kéne lennie a címmel) 3 partnere ként. De azt hittem HHH először NXT bajnokot csinál belőle.

  VálaszTörlés
 6. Fura lenne, ha ő lenne a harmadik. Én akkor kedveltem meg, amikor CJ Parker, Adrian Neville ellen meccselt és valamiért szinte el voltam ájulva. Aztán nem értettem, hogy külföldi öreg fanok miért kezdték el máris temetni, mert hogy limitált a tudása, nincs meg benne az ami "kell", nem tud összehozni egy 3 percnél hosszabb meccset. És utána már a Bull Dempsey meccsénél azt éreztem, hogy ez tényleg gyenge volt. A Samoa Joe meccse is lapos volt. Vagy vissza fogják, vagy tényleg nem tud többet. Vagy lehet, hogy pont ez fog adni neki egy löketet és mutat valamit nagyot, ha egyáltalán ő lesz:D.

  VálaszTörlés
 7. Számomra az lenne a legjobb ha Seth lenne a 3.személy,bár a jelenlegi story szerint ez nem túl valószínű hiszen már így is 2 meccse lesz,és jelenleg ő a top heel a cégnél.
  Bár az is igaz hogy az utóbbi időkben sem Deannel sem Romannel nem került összetűzésbe,és heel létére a közönség első benyomásra általában jól reagál rá(persze ő hamar változtat ezen).
  És az is elgondolkodtató hogy terveznek neki egy face turnt a közel jövőben.....
  Nem számít ezt nyilván nem fogják meglépni,de ha mégis megtennék és összeállnának akár csak erre a meccsre az nagyot ütne.

  VálaszTörlés
 8. szerintem még a cég sem tudja mit akar :D előre elszúrták a spoilerrel, aztán próbáltak valamit kitalálno Ortonnal amire a közönség nem úgy reagált ahogy azt várták... Aztán Jimmy ( vagy Jay ) már csak egy útba eső akadály volt. Talán a visszatérő iker bátyus lesz a 3. de ez sem valószínű ( erre azért gondolok nagy eséllyel, mert Roman a RAW-on először beszélt arról, hogy Jimmy az unokatesója és ezt megbosszulja. Ebben tudna segiteni a másik unokatesó, de valamiért úgy érzem Jimmy és Jay különválnak, mert Jay külseje sokat változott az általunk ismerthez képest. Talán push gyans szólóban ). Az is lehet, hogy mernek egy nagyot a WWE-nél és felhozzák végre Rhyno-t vagy Joe-t. Személy szerint Rhynot hoznám fel, mert ő hitelesebben tudná kivonni a forgalomból ezt a mr. power house senki nem bir leverni Braun-t...

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.