Header Ads

Komoly büntetés vár arra, aki megpróbál a barikád másik oldalán is részt venni?

Aki figyelmes volt, az láthatta, amint vasárnap este egy „lelkes” rajongó átugrotta a barikádot, és önkényesen a titokzatos harmadiknak állította be magát a Roman Reigns, Dean Ambrose és Chris Jericho vs. The Wyatt Family six man tag-team meccsen, a Night Of Champions-ön.

http://cdn.sescoops.com/wp-content/uploads/2015/09/fan-in-the-ring-300x194.jpgA show után a WWE hivatalos közleményt adott ki, amelyben arról számolt be, hogy nagyon komolyan veszik az előadóik testi épségét, és a közel jövőben a törvény minden erejével lesújtanak azokra, akik megpróbálnak bejutni az előadókhoz.

Az elmúlt hetekben, hónapokban szinte megszámlálhatatlan esetet tudunk felhozni, amikor a nézők közül valaki megpróbált valamilyen módon részese lenni show-nak, ezért próbálja meg a WWE a lehető legkeményebb módon megbüntetni ezeket a személyeket.

Lényegében, ha egy személyt ilyen bűntetten kapnak, az az élete végéig szóló eltiltásban részesülhet mindennemű WWE-s eseménytől. A vélemények szerint, ha a szervezet ilyen drasztikus szankciókat hoz a rendbontók ellen, ez el fogja venni a kedvüket a nyilvános szerepléstől.

2 megjegyzés:

  1. Ez szerintem valami új "kihívás" akart volna lenni a rajongók között... :D

    VálaszTörlés
  2. Könyörgöm a nézőtéren is kint van xyz mennyiségú biztonsági őr. Nekik nem ezt kellene megakadályozni?

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.