Header Ads

Kevin Owens-t nem érdeklik a rajongók!

Kevin Owens a napokban Montreal-ban járt, hogy a WWE élő eseményét reklámozza a helyi médiában, ahol egy tévécsatornának a saját karakteréről is beszélt!

http://www.flickeringmyth.com/wp-content/uploads/2015/06/20150218_LIGHT_KevinOwens_HP.jpg

Owens-t arról kérdezték, hogy mit gondol, ő alapvetően heel vagy face karakter és hogy hogy áll a rajongókhoz a ringben. Owens elmondta, hogy a saját véleménye szerint ő valahol a kettő között helyezkedik el, egyesek szeretik, egyesek utálják, ám amíg megnézik őt és ezáltal gyakorlatilag pénzt kap azért amit csinál, egyáltalán nem érdeklik a rajongók.

11 megjegyzés:

 1. Amíg jó meccseket hoz addig engem sem érdekel, hogy nem érdekli őt a rajongók.
  Am címben van nyelvhelyességi hiba javítsad!

  VálaszTörlés
 2. Én azt vettem észre, hogy azoknak van a legjobb karakterük, akik nem törődnek a rajongókkal:Lesnar, Goldberg, Punk, most meg Owens is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Punk miért nem törődött a közönséggel?!

   Törlés
  2. A gyerekekre gondoltam.Pár éve Punk elmondta egy interjúban, hogy akar jópofizni a gyerekekkel, sem autogram-ot osztogatni úgy, mint Cena.Egyszóval nem akart Cena 2.0 lenni és nem is lett az.

   Törlés
 3. Imádom amit csinál. Ne is érdekelje őket, így hihető amit csinált. Amint a rajongókra kezd hallgatni valaki, vagy a kreatívok faszságaira, nevetségesen mesterkélt lesz az egész karaktere.

  VálaszTörlés
 4. Olyan naivak vagytok, hihetetlen.
  Gondoljátok, hogy a WWE engedné, hogy ha valóban így gondolkodna, hogy a része legyen a shownak? Tényleg felidegesítem magam. Ez egy exhibicionista produkció, az összes pankrátor imádja, ha figyelnek rá. Erről szól az életük. Az, hogy épp heel vagy face, mindegy, csak minél többen imádják vagy utálják... Már csak azért is, mert attól függ, hogy jobber, mid-carder vagy top superstar a státusza. Azt meg már csak zárójelben említem meg, hogy a pénze is ettől függ.
  Dehogynem érdeklik a rajongók, csak mivel heel karakter, neki ezt kell mondania. Ne nyaljatok már be minden hülyeséget, ez a show része. :)

  VálaszTörlés
 5. Owens lúzer, és döntsék már el hogy NXT vagy WWE-s.. Megint cím meccset kap már 2.-szorra.
  Rajong érte a franc....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szidnálak agyonra, de úgyse válaszolnál, mert egy LÚZER vagy!

   Törlés
  2. Hagyjad már,ő sem gondolja komolyan,irritálni akarja az embereket.
   Csak nem értem hogy a moderátorok miért engedik neki.

   Törlés
  3. Te nagyon idióta vagy már bocs...

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.