Header Ads

Kevin Owens hamarosan ismét az élmezőnyben?

Bár a John Cena elleni feudja után a WWE vezetőségéből sokan leírták Kevin Owens-t, úgy tűnik, hogy nem nekik volt igazuk, ugyanis a WWE azt tervezi, hogy Owens nemsokára a szervezet egyik vezető main eventere lesz!

http://e0.365dm.com/15/02/660x350/Kevin-Owens_3263689.jpg?20150212140603

Ennek az útnak az első lépése feltehetőleg az lesz, hogy Owens a jelenlegi interkontinentális bajnokkal, Ryback-el kerül viszályba és el is fogja venni tőle a bajnoki övet.

A WWE elvileg már a jövő évi WrestleMania-n nagy szerepet szán Kevin Owens-nek, pletykák szerint akár az is elképzelhető, hogy ő lesz Brock Lesnar ellenfele!

5 megjegyzés:

 1. Ha az Owens vs Lesnar megtörténik,akkor minden Indy és Old School fant visszavonz majd egy meccs erejéig.. mióta Steens feltünt az Indy szervezetekben (legalábbis 2005től,amikor én elsőnek láttam), mindig kiemelte ,hogy álomellenfele Lesnar.. (ezért is használta pl az F5-ot finisherként)..hatalmas meccs lenne,de nem sok esélyt látok rá :)

  VálaszTörlés
 2. Nyomják csak felfelé. Jó pankrátor, megérdemli a pusht. Mondjuk face karakter nem illik hozzá de nem is kell neki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Minek neki face karakter?Lesnar is face.

   Törlés
  2. Lesnar nem annyira face karakter inkább olyan jön rombol és megy

   Törlés
 3. Ennek örülök, neki ki is jár a push. Nagyszerű pankrátor, remek az in-ring-je, és a karaktere is nagyon illik hozzá, csak ne csináljanak belőle egy olyan puhány heel-t, mint amit anno Orton-ból, vagy mostanában Shaemus-ből, hogy elmenekül. Csak azért mert úgy kezdett pár hónapja. Legyen egy tökös zuzógép, mint Mark Henry, BigShow vagy maga Lesnar.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.