Header Ads

John Cena ismét komolyabban megsérült!?

A WWE tegnapi élő eseményén John Cena Kevin Owens-el küzdött meg, ám a mérkőzés egy időre félbeszakadt, ugyanis úgy tűnik, hogy John Cena orra amit nemrég műtöttek ismét megsérült!

http://www.betweentheropes.com/wp-content/uploads/2015/07/john-cena-nose.jpg

A meccset a bíró szakította félbe, ami után a WWE orvosai jöttek ellenőrizni John Cena orrát, miután ez megtörtént John Cena még befejezte a mérkőzést amit meg is nyert, ám a rajongók elmondása szerint az látszott rajta, hogy komoly fájdalmai vannak.

John Cena orrát nemrég műtötték a Seth Rollins elleni balesete után, az orvosok szerint már ringbe léphetett, ám ha John Cena orrát ismét eltalálta egy ütés vagy rúgás az egész biztosan nem tett jót a frissen műtött orrának.

10 megjegyzés:

 1. Öregszik... Vissza lehet vonulni csó SzuperCena! Nem fogsz hiányozni! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, igenis fog hiányozni! Nem tudom, de mit nézel, de Cena az jelenleg aki nélkül elég döcögősen menne, sőt be is fuccsolna a WWE. Ő az, akit utálnak és szeretnek is egybe, ő a legmegosztóbb egyéniség, és még mindig az ő cuccait veszik a legjobban. Nem véletlenül nyomják ennyire felfelé, hiszen ő a vállalat arca és te se gondolod komolyan, hogy csak úgy engedik neki, hogy visszavonuljon. Félreértés ne essék, nem vagyok Cena fan, de azt el kell ismerni, hogy lassan 10 éve ő viszi előre a céget. Ezzel be is szeretném fejezni az okítást. (Bocsi, de nem szeretem, ha valaki gúnyosan megillet és lenéz valakit.)

   Törlés
  2. Én is ezt mondtam volna 1 évvel ezelőtt, de az utóbbi időkben már jóval jobb meccseket vívott. Lehet, hogy kellettek a jó ellenfelek, de akkor is 2 ember van a ringben. Szerintem mind az Owens elleni, mind a Rollins elleni meccsei a legjobbak voltak az elmúlt PPV-en.

   Törlés
  3. Én is ezen a véleményen vagyok!

   Törlés
  4. "de azt el kell ismerni, hogy lassan 10 éve ő viszi előre a céget"
   De nem azért, mert csak ő képes erre és ő olyan szuper ember, hanem mert durván 10 éve kiveszett az igazi kreativitás a szervezetből és Cena lett a jól bejáratott ember és bsznak újat csinálni, meg nem is nagyon van olyan "tehetségtelen" pankrátor akit ennyire zabálnak és lehet óvni a ringbe, hogy kvázi semmit nem kell csinálnia.

   Törlés
 2. Nem mondom hogy hála istennek vagy valami, azért azt nem érdemli meg. De visszavonulhatna már, elért mindent amit akart. Minek 16x is bajnoknak lenni. Valaki egész életébe csak 1x lehetett vagy annyiszor se. Vince papa hülyeségei miatt. Vicces hogy megin az orrával van baj a Rollins elleni meccse elött xD

  VálaszTörlés
 3. Mégis miért vonulna vissza?
  És ne mondd azt hogy csak mert mindenki ezt akarja,ez nem kívánságműsor!
  Könyörgöm 38 éves,ő a cég reklámarca és csak azért mert már most egy élő legenda még nem kell visszavonulnia!
  Ez az élete amíg a teste bírja addig fix hogy marad akár tetszik akár nem.

  VálaszTörlés
 4. Na még sérülten is lapátol. Kurva jó. Engem annyira nem érdekel, hogy marad vagy nem csak ne verjen már meg nála sokkal tehetségesebb pankrátorokat csak azért, mert VKM faszából nőttek, hanem ''indy darling''-ok vagy ''Vanilla Midget''-ek. Amúgy sajnálom meg minden lófasz, de akkor se laptáloja itt körbe az egész Locker Room-ot, hanem rendes veterán módjára csináljon némi pin fall-os put overt.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.