Header Ads

Jeff Hardy ismét a WWE közelében?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/09/13/16/44/08/247/250px_TNA_Logo.png
A The Wrestling Observer Newsletter beszámolója alapján a WWE-n belül rengeteget emlegettek egy nevet, ami nem más, mint Jeff Hardy!

A nemrégiben, a WWE.com-on tartott szavazáson, amely arra volt kíváncsi, hogy a rajongók kit látnának szívesen ismét a WWE-ben a The Hardy Boyz fölényesen nyerte meg. Érdemes megemlíteni, hogy a Hardy-k neve a RAW-n is elhangzott amikor Edge, Christian, és a Dudley-k beszélgettek.

Az Oberserver arról is beszámolt, miszerint a nyílt beszéd a Hardy-król nem jelenezte korábban a WWE szervezetét. Hardy jelenleg a TNA alkalmazásában áll, ám a visszatérése emiatt nincs kizárva, hiszen a TNA-nek a jelenlegi rossz pénzügyi helyzetet miatt költséghatékony stratégiát kell kidolgoznia, amibe az is belekerülhet, hogy a legjobban fizetett sztárokat elengedik. Ebben az esetben Hardy-t, és Angle-t. Angle már korábban kijelentette, hogy szabadságra megy, és az év végén lejáró szerződését nem hosszabbítja meg.  Vajon a WWE mindkettőjükre lecsaphat?

16 megjegyzés:

 1. Angel nem kell.. de Jeff jöhet bármikor :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ki az az angel? xD Maximum Angle... Az egyik legjobb pankrátor, őt jobban megnézném újra a WWE-be.

   Törlés
  2. Jeff nem kell.. de Angle jöhet bármikor :D
   Mit szeret ennyire mindenki a Hardykban? A legtehetségtelenebb highflyer-ek... Ez nem azt jelenti, hogy rosszak, de ha sorba kellene állítani minden highflyer-t Jett-et és Matt-et állítanám leghátulra, meg nekem valamiért egyébként nem is szimpatikusak. És Angle meg pont nem kell amikor az egyik legjobb technical wrestler a földön (persze már vannak nála jóval technikásabbak is de az ő idejében a legjobbak között volt)? Nekem például az egyik legnagyobb álom meccsem egy Kurt Angle vs. Daniel Bryan összecsapás.

   Törlés
  3. Angle (nem Angel) nem kell????? A csávó egy isten! Fél roster-t odaadnám érte. Na jó, 3/4-et. Mind a ringben, mind mikrofonon az egyik legjobb. YOU SUCK!

   Törlés
  4. Na kövezzetek meg, mert két betűt felcseréltem ;) Kinek a pap... Nekem nem szimpatikus Angle, a submission-ját már mindenki használja, egyedül az Angle slam jött be, de már abból is csak egyszerű mozdulat lett... Jeff a legtehetségtelenebb highflyer, öcsém felébredhetnél egy kicsit, szerintem menje el szemészhez, ha ezt gondolod :D

   Törlés
  5. Tudod miért szereti mindenki J.Hardyt? Mert ő az az ember aki vér nélkül tudott brutális meccseket csinálni.

   Törlés
  6. A legtehetségesebb highflyer PAC(Neville) és kész.

   Törlés
 2. Ha ez összejön, soha többé nem fogom szidni Vince-t!!!!! BackHardyBacktoWWE!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha jön Angle is, visszavonok mindent amit mondtam róla xD

   Törlés
 3. JEFF HARDY. Örök kedvenc. Persze csak BITW után

  VálaszTörlés
 4. Hát, ha leszállna a drogokról, talán vissza is vennék... Angle-nek inkább örülnék

  VálaszTörlés
 5. IGEN IGEN IGEN!! IDE KELL A YES MOVEMENT, NEM BUZI BRYAN-HEZ!! YES YES YES YES YES YES YES!!!

  VálaszTörlés
 6. Earl Hebner a TNA Hall Of Fame-ban! Vince bá pofája biztos leszakad, haha.

  VálaszTörlés
 7. Na mi van akkor mégse baj a drogos múltja?

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.