Header Ads

Egykori Wyatt Family tag lesz Ambrose és Reigns új társa?

Az eredeti tervek szerint a Night of Champions gálán a jelenleg háromtagú Wyatt Family Dean Ambrose és Roman Reigns csapatával küzdött volna meg egy handicap mérkőzésben, ám lehetséges, hogy a számok mégis ki fognak egyenlítődni!

http://dailywrestlingnews.com/wp-content/uploads/2014/12/Rowan.jpg

Ugyanis sokan azt pletykálják, hogy a korábbi Wyatt Family tag Erick Rowan mint face fog nemsokára visszatérni, hogy segítsen Ambrose-nak és Reigns-nek a Wyatt Family ellen.

10 megjegyzés:

 1. Várható volt, hogy Rowan hozzájuk csatlakozik :D de tuti lesz ebben meg csavar is szerintem

  VálaszTörlés
 2. Eggyet ertek veled , a vegen ugyis elarulja oket es akkor fog ismet csatlakozni hozzajuk S.R. es igy lessz teljes megint a csapat!

  VálaszTörlés
 3. Mekkora lenne már ha várnák a harmadik tagot be sötétedne minden, és megszólalna Rollins zenéje és a régi Shield-es ruhájában!!

  VálaszTörlés
 4. Ennél nagyobb baromságot életemben nem hallottam. Annyira kreatív ez a banda... Meddig fogják ezt húzni? Ameddig mindkét "csapat" nem lesz 35 fős? És akkor is beraknak egy normal tag team meccset? Mikor volt utoljára egy extrémebb meccs akárhol is? Legutóbbi speciálisabb meccs egy Diva Elimination Tag Team match volt. Értem én, hogy pusholják a Dívákat, de please NO. Régebben ( és itt nem csak a 00'-s évekre gondolok, hanem a 2010-2011-es évekre is) még a Raw-n és a Smackdown-on is voltak Ladder matchek, Tables matchek, Last Man Standing, Hell in a Cell match és még sorolhatnám órákig.

  VálaszTörlés
 5. Én is őrá tippeltem, még jó 1 hete.
  Amúgy az sem kizárt, hogy ezt valahogy elhúzzák, a Survivor Series-ig, és egy 6v6 meccsel döntik el a felek. Rowan most csatlakozna, majd elárulná a csapatot. A Hell in a Cell-re egy TagTeam csatlakozna Ambrose-ékhoz (Prime Time Players) így egy 4v4 meccs, esetleg valamilyen extrém kikötéssel, mondjuk asztalos meccs, vagy hasonló. Majd az SS-re pedig jönne 2 ember ide, és oda is.

  VálaszTörlés
 6. Baron Corbin lesz az! A WWE először egy a képet úgy töltötte fel hogy Corbin állt Reings és Ambrose mögött majd hirtelen levették, de a Wrestlezone.com-on megtudjátok nézni a képet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem hiszem hogy Corbin lesz az! Még csak most kezdi szárnyait bontogatni az NXT-be, nem fogják beledobni egyből a mély vízbe.

   Törlés
  2. Már lassan 2 éve ott van és ha Kevin Owenst vesszük alapul aki 2,5 hónap alatt ment fel, hát van alapja.Egyébként nézd meg a linket és akkor tényként is láthatod.

   Törlés
 7. http://www.wrestlezone.com/news/617481-photo-wwe-possibly-spoils-roman-reigns-and-dean-ambroses-night-of-champions-mystery-partner

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.