Header Ads

Csavar! Zahra Schreiber máris lapáton!

A TMZ.com hírei értelmében az NXT dívájától, Seth Rollins barátnőjétől Zahra Schreiber-től máris megvált a WWE!

A hírek szerint erre a kirúgásra azért volt szükség, mert Schreiber 2012-ben a Náci birodalom szimbólumot, a szvasztikát posztolta az Instagram oldalára. 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Schreiber még évekkel ezelőtt törölte a posztot, ám valaki talált róla egy Screenshotot ami érdekes módon azonnal felkerült az internetre. A képhez annyit fűzött  „Szeretem a történelmet” - „A szvasztika a jólét és a szerencse szimbóluma. Már azelőtt is létezett, hogy Hitler egy ikonná változtatta azt”  

zahra-2További érdekesség, hogy Schreiber már részese volt ez év elején egy WWE-s „balhénak” amiben a párja Seth Rollins is érdekelt volt. Rollins Twitter oldalán Schreiber-ről volt egy meztelen kép látható. Mint kséőbb kiderült Rollins Twitter oldalát feltörték, ám Schreiber bosszúból Rollins-ról közölt meztelen képeket. A WWE ezt mind tiltja, így Rollins kis híján a karrierjével fizetett.

2 megjegyzés:

  1. Annyit szeretnék kijavítani, hogy nem Zahra tett fel "bosszúból" képeket Seth-ről. A sztori elvileg úgy van, hogy Seth akkori menyasszonya, Leighla rájött hogy Seth félre kacsingat és ő töltötte fel a képeket a netre. :)

    A csaj meg megérdemelte, ha Hogan ment a rasszizmus miatt, akkor ő se maradjon. Egy ilyen természetű csaj úgysem tudott volna sokáig viselkedni egy PG adáson.... :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.