Header Ads

Carlito a WWE kapujában?

Mint arról beszámoltunk, a WWE lázasan keresi a következő hispán sztárt, és az elképzeléseikbe Carlito is teljesen beleillene!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/09/24/14/56/51/115/480_cenation_swastika_video_game_wwe_wwe__12.jpgCarlito 2010-ben hagyta el a WWE-t, miután „sikeresen” megsértette a WWE Wellness politikáját. Utoljára WWE-s TV-s adáson a tavalyi Hall of Fame gálán láthattuk, ahol az apját, Carlos Colon-t vették fel a halhatatlanok közé. Jelenleg az apja szervezetében, a WWC-ben szerepel Puerto Rico-ban, de emellett rendszeresen vállal fellépéseket a független szervezeteknél is.

A WWE kész tényekkel állt Carlito elé, ám a hírek szerint a hozzátársuló pénz összege annyira alacsony volt, hogy Carlito meg sem hallgatta az ajánlatot. A tervek szerint Carlito az újra tervezett Los Matadores oldalára állt volna. Aki ismeri a családot az tudhatja, hogy Carlito öccse Diego (akivel anno Tag-team bajnokok is voltak), illetve Fernando az unokatestvére.

21 megjegyzés:

 1. Most gondoljunk bele!Ha Carlito-nak nem ba**ta volna szét anno a karrierjét Cena, ma már akkora név lenne, mint Orton, vagy Punk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Carlito volt Cena első áldozata még 10 éve.

   Törlés
  2. Majd jött Alex Riley, Zack Ryder, Kevin Owens stb......Cena utoljára talán Punk ellen vesztett egy feud-ot még 2011-ben, de 1 hónap múlva mégis bajnok lett Del Rio ellen.

   Törlés
  3. Te meg mégis miről beszélsz?
   Nem fogok úgy tenni mint ha Carlito ideje óta nézném a wwe-t,de annyit tudok hogy világéletében midcarder volt,az mondjuk igaz hogy az első meccsén us címmel a vállán távozott,de végig ezen a szinten tartották.
   Meg...meg mi az hogy Cena utoljára a 2011-es feudját bukta Punk ellen?
   Ott volt a 2011-es Del Rio feud,a 2012-es Rock feud,a 2012-es Punk feud,a 2013-as Bryan feud,a 2013/2014-es Orton feud.
   Kapásból csak ennyi ugrott be de az hogy utoljára 2011-ben vesztett fuodot elég merész kijelentés...azt hittem rosszul látom.

   Törlés
  4. Úgy értettem a feud bukást, hogy a feud "nyertese" a győzelméből top szupersztárrá kovácsolódott, és tiszta meccsen nyert Cena ellen.Del Rio csalásal nyert, Rock el is tűnt a feud után, de egy év múlva visszajött veszíteni, heel Punk is csalt 2012-ben, Daniel Bryan egy év múlva lesérült, Ortonnak meg ott volt az Authority segítségül.De Cena még Lesnar ellen is nyert volna pont egy éve, ha nem jön be Rollins.Az utolsó olyan feud, amit tiszta meccsen elvesztett , az ellenfél nem ment el egy évig, nem sérült le, hanem a megszerzett győzelemtől évekig main eventer tudott maradni, az CM Punk volt 2011-ben.Carlito-nál kicsit túloztam, ez igaz, de ki tudja, hogy mire vitte volna, ha nem áll az útjába Cena.

   Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  6. CM Punk ellen volt 2011-ben.*

   Törlés
  7. Semmire.
   Nem is úgy nézett ki mint egy main eventer,semmi jele nem volt hogy azt akarnak belőle faragni,végig ic-us szinten maradt.
   Cena itt semminek nem állt az útjában,pont miatta figyeltek fel rá.

   Törlés
  8. Ezt lefelejtettem.
   Ha mindenáron ragaszkodni akarsz ehhez a "tisztességes" győzelmekhez akkor tegyük hozzá hogy Randy egyedül verte meg Cenát mind a TLC-n,mind a Rumble-on.
   A Punk elleni meccsen mikor szerinted tiszta győzelmet láttunk akkor Cena lába a kötélen volt.
   Tehát Randy tisztességesen verte meg.

   Törlés
  9. Mindkettőtök véleményét adom.

   Törlés
  10. Amúgy a Rumble-n bejött a Wyatt family, a TLC-n meg lehet, hogy Orton nyert, de a genya menekülős csicska heel karakteréhez illően kikötözte Cenát, szóval Phenom-nak van ebben igaza.

   Törlés
  11. Így van.Orton lehet, hogy egyedül volt, de akkoris csalt, mert ugye Szuperszéna ellen csak csalással lehet nyerni.Ha pedig tényleg igaz hogy Punk ellen se tiszta meccsen vesztett, akkor már nem is emlékszem, hogy mikor jött ki valamiből vesztesen.

   Törlés
  12. Azért ez a kis vita valamivel kultúráltabb, mint a pár cikkel ezelőtti alex vs igazság(troll vs troll) vita.:)

   Törlés
  13. Igazad van a Rumble-ről tényleg elfeledkeztem.
   Igen a ss-en Cena lába a kötélen volt de HHH nem látta,a tlc meccsen pedig nincsenek szabályok szóval Randy mondhatni tisztán nyert,legalább is annyira tisztán mint Punk.

   Törlés
  14. Hát igen.Ez a legnagyobb baj Cenával, hogy csalás nélkül senki se tudja legyőzni, még Lesnar se.Amióta itt van, azóta fertőzi a WWE-t.Nem is értem, hogy miért ő még mindig a cég arca.Ott van Cesaro.Sokkal erősebb és tehetségesebb, mint Cena, az emberek megőrülnek érte.A szintén nagy tehetség Ambrose-nál is jobban szeretik, csak annyi a gond, hogy nincs kigyúrva, ami Vincen K. McMahon világában alapkövetelménynek számít.És itt az nem kifogás, hogy nem lehet WWE bajnok, mert nem amerikai, mert Sheamus se az.

   Törlés
  15. A mai wwe-ben egy heel karakter nem nyerhet csalás nélkül.

   Törlés
  16. http://www.rankopedia.com/CandidatePix/137803.gif
   Régi szép idők, amikor még a heel karakter hiteles volt.

   Törlés
 2. De eltértünk a hírtől.Én nem örülnék, ha Carlito visszatérne, mert csak jobber lenne belőle.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.