Header Ads

Brock Lesnar vs. The Undertaker a Hell in a Cell-en!

A Night of Champions gálán a WWE egy promó videóban hivatalosan is bejelentette, hogy az október 25-ei Hell in a Cell gálán The Undertaker és Brock Lesnar megfog egymással küzdeni egy Hell in a Cell mérkőzésen!

http://s1.ibtimes.com/sites/www.ibtimes.com/files/2015/07/20/lesnar_undertaker_raw.jpg

Brock Lesnar először az október 6-ai élő eventen fog megküzdeni Big Show-val, majd szerepelni fog Stone Cold podcastjében, október végén pedig a turnéja lezárásaként The Undertaker-el fog megküzdeni a Hell in a Cell gálán!

Valószínűleg ez a mérkőzés lesz az, amelyikkel pontot fognak tenni The Undertaker és Brock Lesnar viszályának a végére, ugyanis a friss pletykák szerint már a WWE vezetősége sem akar még egy mérkőzést közöttük a WrestleMania-ra!

7 megjegyzés:

 1. még hány mérközést akar undertaker tényleg már az égezségével játszik!!!!és már megint egy dögunalmas mecs brock lesnaral

  VálaszTörlés
 2. Mar igy is tul sokaig huztak.. mar eleg unalmas foleg azt nezve hogy taker mar eleg gyengen tolja es mar megint azzal az allatal kell megkuzdeni kicsit mar tul sok...

  VálaszTörlés
 3. Nem értem ennek mi értelme? Egy az hogy ezek már többször is szarrá verték egymást miért nem csinálnak nekik más feud-okat?Másrészt meg miért pont egy olyan valakivel állítják össze Takert aki nincs tekintettel arra hogy már fogékonyabb a sérülésekre?

  UI: Gratulálok az oldal tulajdonosának hogy bevezette ezt a komment jóváhagyásos dolgot.Éljen a cenzúra és pusztítsuk el a szólásszabadságot. Ugye?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Inkább, minthogy trollokkal legyen tele az oldal.

   Törlés
  2. Húha az elmúlt 1 év nevetségesen kevés kommentszámát elnézve biztos irgalmatlanul nagy erőfeszítés azt a 3-4 havonta 1 trollt kisöpörni innen.
   Régen még chat el meg 10-20 szor ennyi kommentel is elég jól ment ez...
   Pont akkor bevezetni ezt amikor az oldal haldoklik....

   Törlés
  3. Én nem sok trollt láttam itt eddig

   Törlés
 4. Hát nem azért szeretem Takert Király meg minden.... de Lesnar megfogja enni.... Mire jó ez?? A SummerSlam után is összeesett, úgy látszik a WWE azt akarja hordágyon vigyék ki Takert a Hell in a Cell után, mert az lesz a vége... Lesnar nem fog kegyelmezni.....

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.