Header Ads

Akár Chris Jericho is lehet Reigns és Ambrose társa!

Mint ahogyan arról beszámoltunk, Randy Orton már szinte biztosan nem fog szerepelni a Night of Champions-ön, helyette kell a WWE-nek társat találnia Dean Ambrose-nak és Roman Reigns-nek!

http://pl.wwe.com/binaries/content/gallery/wwe/news/2014/07/21/chris-jericho-def.-bray-wyatt/xteaser_26462753.jpg.pagespeed.ic.4n3T2FGQrX.jpg

Sok hírforrás még mindig a korábbi Wyatt Family tagot, Erick Rowan-t feltételezi, mint hamarosan visszatérőt, ám mostanában egyre többször hangzik el Kane és Chris Jericho neve is.

Kane szinte egészen biztosan ott lesz a Night of Champions-on, ám hogy milyen formában ezt még nem tudni. Chris Jericho utoljára Bray Wyatt-el volt feud-ban még 2014-ben, ezért is elképzelhető, hogy ha most visszatérne, ismét ellene fenné fel a kesztyűt.

3 megjegyzés:

 1. Az ekepzelhetetlen h The Rock legyen a 3ik? :D
  Ugye o Roman rokona es nagyot szolna az biztos :D
  Am Jericho is lehet mert sokat van most a WWE korul , gondoltam itt a though enoughra.
  De mondok vmi skacok, mivan ha itt es most debutalna Josh aki megnyerte a TE-t? :DDD
  Sokan Reigns karakterehez hasonlitottak es sztem egyaltalan nem lenne meglepo ha itt es most debutalna :D Bar nem tudom mennyi szokott lenni a felkeszulesi ido vagy eloszor az Nxtbe rakjak? ezekhez nem ertek csak egy gondolat volt :D

  VálaszTörlés
 2. Kane,Tuti hogy shet,valamelyik meccsén szól közbe,és el képzelem,hogy shet javára!!! de hát ha nem!! :)

  VálaszTörlés
 3. Több mint valószínű hogy valami visszatérő lesz a 3.tag.
  Ha reálisak akarunk lenni akkor valószínűleg Rowan lesz az,de az is lehet hogy Bryan,vagy akár Kane,és igen y2j is opció bár nem hiszem hogy így hozzák vissza,de bármi megtörténhet.
  Az is lehet hogy valakit így hoznak fel az nxt-ből,vagy itt veszi kezdetét Seth face turnja(az utóbbi kb esélytelen de mekkora lenne már).
  Vagy az is lehet hogy túl sokat képzelünk az egészről,és egyszerűen bedobnak valakit pl Jimmyt..
  De az is lehet hogy mégis Ortont rakják be,rengeteg lehetőség van arról nem is beszélve hogy a wwe-t ismerve vasárnapig még változtathatnak a terveken.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.