Header Ads

A WWE a TNA bajnoka iránt érdeklődik!

http://1.bp.blogspot.com/-sImDyTfLDp0/VP8AqxYKlCI/AAAAAAAANfA/b8Sv1SuuMEs/s1600/ec3.jpgTöbb hírforrás beszámolt róla, hogy a WWE tisztségviselői szó szerint le vannak nyűgözve a TNA nehézsúlyú világbajnokának, EC3-nek a teljesítményén, aki korábban a WWE-ben Derrick Bateman néven szerepelt és mindent meg akarnak tenni, hogy visszaszerezzék őt a cégnek!

EC3 2013-ig volt a WWE tagja, ám akkor a szervezet úgy ítélte meg, hogy nincs szükség rá és kirúgták, miután még ebben az évben a TNA-hez igazolt, ahol egy teljesen új karakterrel ebben az évben megszerezte magának a TNA nehézsúlyú világbajnoki címet, amit jelenleg is birtokol.

A WWE szeretné visszaszerezni őt, ám EC3-nek jelenleg még egy évig biztosan érvényes szerződése van a TNA-vel, amit felbontani a lejárta előtt nem kis pénzbe fájna neki és a WWE-nek, ám ha a WWE ennyire szeretné megszerezni, akkor talán még ez is megéri nekik!

4 megjegyzés:

  1. Hát, EC3 egyelőre még biztos nem jön el... Elég jól elvan ott, kár, hogy egy elég selejtes szervezetnél kellett elérnie a sikereit (Nem mintha a WWE sokkal jobb lenne).

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezt. Már sokadik olyan ember, akit a WWE-ben haszontalannak tartanak, elküldenek, és a TNA-ben meg "sztár" lesz. Ha valaki nézte anno Santino youtube sorozatát, aminek a címét már nem tudom, ott láthatta, hogy Bateman már ott is nagyokat alkotott.

    VálaszTörlés
  3. Minek? Ő az az ember aki még Orton színvonalát sem üti meg... Ez egyik legtúlértékeltebb birkózó aki valaha világbajnoki címet nyert...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.