Header Ads

A Los Matadores lesz az új hispán sztár a WWE-ben??

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/08/24/14/44/40/546/albertoelpatron.jpgMint arról tegnap beszámoltunk, Rey Mysterio, és Alberto Del Rio nem érdekeltek a WWE-be való visszatérésben. De akkor ki lesz a szervezet Mexikói sztárja?

Mysterio, és a WWE között megszakadtak a tárgyalások, hiszen Mysterio csak abban az esetben térne vissza, ha kevesebb fellépésen kellene szerepelnie. A hírek szerint Mysterio, és Del Rio és jól érzi magát a jelenlegi szervezetében.

A WWE régóta szeretne felépíteni egy erős latin karaktert, aki átveheti Mysterio helyét, ám ez eddig mindig elbukott. A legjobb próbálkozásuk Alberto Del Rio volt. Vince Alberto nagy rajongója volt, mert a véleménye szerint benne meg volt az, ahogy egy igazi WWE sztárnak kell kinéznie.

Jelenleg elkezdődtek a megbeszélések a szervezeten belül, hogy a Los Matadores csapatot alakítanák át drasztikusan. Azt, hogy teljesen új karaktert kapnak-e vagy netán csak a jelenlegi "tunningolják" fel nem lehet tudni.

5 megjegyzés:

  1. Kár hogy Mysterio nem tér vissza.De a kora miatt megértem.

    VálaszTörlés
  2. Mi van? Nem jó Sin Cara és Calisto? A másik pedig az hogyha ez az idióta azt mondta, hogy Del Rio szimpatikus számára akkor mi a jó büdös faszért rúgta ki? FUCK LOGIC! Ja csak mert védte az érdekeit. Reynek pedig nem is lesz méltó utódja, mert a rosterből nincs olyan ember, aki olyan képességü, mint maga Rey. Oké lehet mondani Sin Carat és Calistot, de ahhoz szét kell választani őket és ez a legrosszabb ötlet.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.