Header Ads

Wade Barrett otthagyja a WWE-t?

King Barrett a hét elején megváltoztatta a Twitter felhasználónevét az igazi nevére, Stu Bennett-re, majd elhagyta az Egyesült Államokat és repülővel visszautazott Angliába. Egy ideig nem fogjuk látni de vajon mi ennek az oka?

http://cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2015/04/King-Barrett-600x300.jpg

A WWE közleménye szerint ez mindez azért történt, mert Barrett egy új WWE-s film forgatásába fog belekezdeni, a szerződése a szervezettel nem változott, továbbra is a cég alkalmazottja.

Barrett filmforgatás miatt így valószínűleg pár hétig biztosan távol lesz, ezért is támadta őt meg Stardust a hétfői Raw-ban. Pletykák szerint Barrett már face-ként fog visszatérni!

20 megjegyzés:

 1. Szánalom.
  Neki már többszörös wwe bajnoknak kellene lennie,erre csak bénáznak vele,kétlem hogy lelép,de ha mégis megteszi,akkor megértem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek. Sokkal több tehetség van benne mint a legtöbb pankrátorban, csak hát ugye SuperCena-hoz senki nem ér fel...Ez a legnagyobb gond a WWE-vel. Hogy a legtöbb ehetséges pankrátort mint ő, vagy Evan Bourne hagyják elmenni Vince Papa miatt.

   Törlés
  2. Cena-t már régen leírta a WWE.... Folyamatosan szopik megállás nélkül. Rollins meg egy erőltetett Champ aki hiába van ott, a finisherjét ami jó volt elcseszték és folyamatosan "csalással" nyeri a meccseit és védi a címét. Azért egy HBK-nek erre nem volt szüksége, leszámítva a Montreal screwt, ami egy vitatott undorító eset és a mai napig nem egyértelműi, hogy tudott-e róla Shawn vagy sem. Rollins baromi tehetséges, de kb egy face turn kellene neki, hogy szerethető Champ legyen, na meg egyedül kéne nyernie a meccseket és nem ilyen bénán. Cena-t csípem, de lassan ideje lenne példát vennie Rollinsról ő változtat a mozdulatain, Cena meg semmit nem változik ezer éve. Visszavonulni nem fog, mert baromi nagy reklám még mindig a Cenation a WWE-nek.

   Törlés
  3. Shawn tudott róla, és évek múlva egy interjúban el is ismerte.

   Törlés
 2. Válaszok
  1. hülye troll neked semmit nem jelent a wwe

   Törlés
 3. Nekem sem hianyzik, nekem nem eleg karizmatikus. Neked TheAnimal ha jol emlekszem Ziggy nem jelent sokat a WWE vilagaban, nekem pont forditva van. Ahany ember annyi velemeny.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig nem igy van, imadja a kozonseg, nagyszeru pankrator es mikrofonnal is ott van. Tobbet jelent jelenleg mint Wade, sot mindig is tobbet jelentett.

   Törlés
  2. Barrett-nek tényleg jó a karaktere, de sajnos még Roman is tehetségesebb nála.

   Törlés
  3. Alex nem arra mondtam,hanem arra amit kane the demonnal kapcsolatban írtam
   Amit pedig most írtál azt én teljesen másképp látom,igaz hogy Dolph többet ért el mint Wade de az a duma hogy "mindig is többet jelentett"az kamu.
   Igaz hogy Dolph nagyobb dolgokat is elért a cégnél,de tavaly Wade többször is lenyomta ráadásul abban az időben egy elég nagy pushban részesült volna ha nem sérül le.
   Ráadásul Dolph a jelenlegi stroyja sem sokkal kiemelkedőbb mint Wade-é.
   Hozzáteszem hogy ki nem állhatom Zigglert,de erről nem ő tehet,hanem a kreatívok sosem szerettem az ilyen önimádó karaktereket ráadásul nem tartom olyan nagy névnek hogy jogosan kérkedjen.
   Persze igazából nem ilyen és magával az emberrel semmi bajom és néhány meccsét még egész jónak mondom,de a karakterét egyenesen utálom.
   Az az időszak pedig mikor pinkre festette a haját és kivágott cuccokban menőzött pfff hánytam,de nyilván nem az ő döntése volt.

   Törlés
  4. Animaln lehet hogy tévedek, de a hozzászólásaidból ítélve te inkább csak a kigyúrtabb pankrátorokat csíped, akárcsak Vince papa.:D

   Törlés
  5. Nem tudom hogy jutottál erre a következtetésre.
   Wade sem valami kigyúrt félreértés ne essék tényleg irigylésre méltó ahogy kinéz de nem akkora mint pl Ryback vagy Lesnar.
   De ott van még Randy,Seth,Owens,Punk...
   Nem tudom mire céloztál ezzel,de egyszóval nem.

   Törlés
  6. Fogalom zavarban vagy, a tett es a jelent teljesen mas. DZ szurolotabora legalabb 2x - 3x nagyobb mint a britte. Ezaltal, tobbet JELENT!:)

   Törlés
  7. A sérülése előtt legalább akkora volt mint Dolph nak,pedig heel karakter volt.

   Törlés
 4. Undorító hogy nem lehet normális címet adni a cikknek. Komolyan Dienes Viktor ez szánalmas, az elején majd a szívroham kerülget hogy ő is kilép erre a végére belenyomod az arcomba hogy a cikk elejének semmi értelme mert csak forgatni ment. Eddig ez egy színvonalas hely volt ahol ilyen hibák nem voltak, de látom süllyed az oldal.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az nem volt a címben, hogy végleg otthagyja.

   Törlés
  2. Miért az otthagyja szóból te mit szűrsz le hogy filmet forgat és nemsokára visszajön? -.-

   Törlés
  3. Ez jogos, de szerintem te se írtál volna mást.Kell a nézettség a hírnek.:D

   Törlés
  4. Kérdőjel volt a mondat végén,nem felkiáltó jel, amiből a legtöbb ember rájön, hogy nincs megerősítve a hír.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.