Header Ads

Vince McMahon megharagudott Adam Rose-ra!

A WWE tulajdonosa Vince McMahon állítólag dühös Adam Rose-ra, amiért ő a Twitter oldalán osztott meg a közelgő Leo Kruger gimmickjéről utalásokat! Lehet, hogy a közelgő push emiatt fog elmaradni!


Mint azt sokan tudhatják, Vince McMahon nem igazán rajong a közösségi médiáért, szükséges rossznak tartja, azonban azt nem tudja tolerálni, hogy egy esetleges meglepetést a rajongók innen tudjanak meg, ráadásul a pankrátoroktól.

Nem tudni, mi lesz Adam Rose vagy Leo Kruger sorsa, lehet ismét hanyagolni fogják emiatt.

6 megjegyzés:

 1. Eddig se kapott Adam Rose valami nagy szerepet, mégcsak időkitöltő karakternek se mondanám az átlag 2 perces meccseivel. Mondjuk Bálor ellen a budapesti Live Eventen jót játszott, kár hogy ennyire el van nyomva és viccet csináltak belőle itt a WWE-nél, pedig sokkal több van benne, de nem ebben a karakterben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez így van, NXT-n Leo Kruger-ként egész jó volt... remélem, azzal a karakterével tér vissza :D

   Törlés
 2. A vén szatyor feszít az övvel!! XD

  VálaszTörlés
 3. laszlo molnar: Jól mondod :D A pénze sem lehet semmi... Neki nem kell mindennap korán kelni és 8 vagy 12 órákat lehúzni egy raktárban... :S

  VálaszTörlés
 4. Jaj a kis durcás majom megint bevágta a hisztit.Ez rosszabb mint egy 5 éves kislány.Na most mi lesz,kitörli a létezését a WWE-ből ennek a pankrátornak is utána felbérel egy sorozatgyilkost hogy ölje meg?

  VálaszTörlés
 5. Baszki nevetséges. Pont emiatt "örjöng" a net, hogy Krugerként jön vissza, hatalmas hypeot generálva szintjéhez mérten. Sokkal többet érhetnének el így, semmint meglepetéssel. Legalább ebben az évben sem kell egy jó szót se írnom Mcmajomról,,,,,,,

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.