Header Ads

Új bajnoki öv érkezik a WWE-be?

Egyre többen pletykálják azt, hogy a WWE hamarosan egy új Divas Tag Team bajnoki övet fog bemutatni, hogy ezzel erősítse az új női csapatokat a műsorban, hogy legyen miért küzdeniük!

http://wrestlingnews.co/wp-content/uploads/2015/01/total-divas.jpg

Az NXT-ből eddig felkerült és a jövőben még érkező női pankrátorok miatt egyre több időt és figyelmet kap a női szekció a WWE-ben, új csapatok is alakultak, ezért a WWE azt tervezi, hogy az ő harcukat egy Divas Tag Team bajnoki övvel jutalmazná.

Nem tudni, hogy mennyi igény van a közönség részéről egy újabb női övre a Divas és az NXT Woman Championship mellett, azonban a WWE most mindenképp nagyobb figyelmet szeretne a női pankrátorokra fordítani és talán ez egy jó megoldás lehet erre.

10 megjegyzés:

 1. Ne már, szerintem Paige az egyetlen, akit érdemes nézni, így is kínszenvedés minden meccs...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Te nem láttad Sasha-t és Becky-t meccselni?

   Törlés
  2. De, és nem is arról beszélek, hogy ne lennének jó pankrátorok. Igazad van, nem jól fogalmaztam, ügyesek meccs közben.
   Azt a pluszt hiányolom, ami utoljára AJ Lee-ben volt meg és nekem legalábbis Paige-ben is megvan a szikra. Az újakat még nem tudom, hogy mit nyújtanak majd. Eddig semmi különös. Arról az apróságról beszélek, hogy legyen karizmája, fel tudja hívni magára a figyelmet.
   Őszintén szólva pl. Charlotte-tól a hideg kiráz...

   Törlés
  3. Nem nézel te NXT-t?
   Charlotte nekem is fura picit, talán mer nem az a megszokott cicababa, de nagyon jó pankrátor. Ha így akarunk fogalmazni akkor Sasha lesz az "új AJ Lee", legalábbis szerintem, minden meg van benne ami kell ehhez.
   Nekem egyébként Paige tűnik elég erőltetettnek, azzal a sikollyal, meg az emo-s kinézetével, amivel nincs baj, de ha az összképet nézem, nem vagyok oda érte. De-hát ízlések és pofonok.

   Törlés
 2. Volt régebben végülis ilyen Díva öv amikor Layla és Michelle McCool bocs ha rosszúl írom a nevét Undertaker felesége volt bajnok vagy az nemszámít annak amikor 2 félből állt az öv ez is olyan lesz ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az azért volt mert a LayCool (Layla, McCool) handicap meccsben nyerte meg a women's championshipet, és onnantól a csapatukat hívták úgy hogy a CO-Women's Champion :)

   Törlés
 3. http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2013/12/wwe-top-10-valos-ellentet-melyek.html?m=1
  Bocs az off-ért de van itt egy cikk, ami elég érdekes.Ha lehetséges, szóljatok hozzá!:)

  VálaszTörlés
 4. Egy kis pornó és minden megvan oldva :D :D :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezek a 12 éveshez méltó szintalatti kommentek amikor valami nőről szól a cikk... olyan kellemetlen egy jóérzésű ember számára...

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.