Header Ads

Tovább bővülnek Wyatt-ék?!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/08/24/17/45/02/953/BAT15_Photo_128_3393443608.jpgIgaz, hogy Braun Strowman még csak az eheti RAW-n debütált, de máris nagy esély mutatkozik arra, hogy még egy családtaggal bővülnek Wyatt-ék!

Mint kiderült a WWE vezetősége megvitatta annak a lehetőségét, hogy milyen lenne, ha a család Sister Abigail-el bővülne ki.

Sokszor lehetett arról hallani, hogy egyszer megláthatjuk Sister Abigail-t, de ez eddig ez nem történt meg. Egyelőre nem tudni a negyedik személy kilétéről semmit.

2 megjegyzés:

  1. Bray Wyatt befejező mozdulata egy élő ember LOL :D

    VálaszTörlés
  2. Csípem Bray befejezőjét, de azért nem gondolom, hogy annyira fájdalmas lehetne, hogy most ettől annyira paffon kellene legyen bárki. Ez olyan, hogy az AA is olyan mint egy sima Body slam, csak más kivitelezésben. Miért feküdne ki ettől bárki. Ettől még a KO Punch is hihetőbb Big Show-tól még ha olyan bénán is adja elő. Az legalább reális befejező, vagy a Curb Stomp. Régi szép időkben még voltak tisztességes befejező mozdulatok még ha nem is fájdalmas volt, de legalább volt benne valami trükk, ami gátolta a kirúgást (Mr. Perfect befejező pl), vagy olyan bivaly volt, mint Yokozuna Banzai dropja, vagy Crash első befejezője.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.