Header Ads

Több hónapig el fog húzódni a John Cena vs. Seth Rollins viszály!?

Belső információk szerint a John Cena vs. Seth Rollins mérkőzés a SummerSlam-en még csak a kezdet, a WWE ugyanis azt tervezi, hogy ők ketten egy több hónapos viszályba kerüljenek egymással! De mi lesz így a bajnoki övek sorsa?

http://wrestlingnews.co/wp-content/uploads/2015/07/video-john-cena-interrupts-seth-1000x600.jpg

Hivatalosan ugyan még John Cena nem fogadta el Seth Rollins kihívását a SummerSlam-re, azonban ahhoz nem férhet kétség, hogy a mérkőzés meg lesz tartva. A kikötés szerint aki a meccset megnyerni, mindent visz, a WWE nehézsúlyú világbajnoki és a United States övet is.

John Cena sérülése miatt ugyan a WWE kénytelen őt a SummerSlam-ig a legkevesebbet szerepeltetni, ám azok a tények, hogy a WWE egy új Seth Rollins pólót adott ki a John Cena ellenes rajongók számára és hogy a következő hónapok élő eseményeinek főmérkőzését Seth Rollins és John Cena fogja vívni egymással, arra utal, hogy a SummerSlam-en az ő viszályuk nem fog lezáródni.

A WWE fejesei közül is sokan gondolják úgy, hogy a SummerSlam-en nem lenne értelme egy tiszta győzelemnek egyik oldalról sem, így a pénz és a jövőbeli történet érdekében ezt a viszályt mindenképpen szeretnék elhúzni, akár még több hónapig.

7 megjegyzés:

 1. Dejó! Attól független hogy jó meccseket fognak letolni, azis egy idő után el fog laposodni, és már sírva fogunk könyörögni hogy legyen már vége. Én perpill jobban várom a Cesaro- Owens meccset az összes többinél. Remélem adnak nekik időt hogy megmutathassák a tehetségüket.

  VálaszTörlés
 2. Jaj, de jó... Elhúzódik a WM-ig??? Uncsi

  VálaszTörlés
 3. Nooo god please noooooo :( lattuk mar... nem tetszett... nem kerjuk.. Cena ment volna inkabb a Cesaro-Owens meccsbe Rollins meg hat csatlakozhatott volna a Taker-Lesnar feudba. Megneztem volna egy Phenom vs Beast vs Arhitect meccset :D

  VálaszTörlés
 4. Úristen! Ezt nem hiszem el... hát akkor nagyon remélem, Sheamus váltja azt a tatyót mihamarabb, persze sikerrel :D Mert akkor kettejükre maradna az US öv, amit Cena akármelyik RAW-n elveszíthet egy újabb Open Challange-n (mondjuk egy meglepi emberrel szemben, esetleg Finn Bálor? álom-álom LOL), szóval ha már ezt kell néznünk, nem akarom az öveket is ott látni, legalább azokat ne foglalják le :S
  u.i.: kíváncsi leszek amúgy, meddig fogják húzni és főleg, ki jön ki belőle győztesen? Mert én komolyan mondom nektek, amióta "az eszemet tudom", eddig csak egy olyan pankrátor jut eszembe, aki két PPV-n legyőzte egymás után és annyiban is maradt - akkor - a viszályuk ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rusev-et még háromszor is legyőzte egymás után. XD (Wrestlemania, Extreme Rules, Payback)

   ~Horvath DVM~

   Törlés
  2. Na igen... meg 2010-ben Batista-t (WM, ER, Over the Limit) Ez már csak így megy xD

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.