Header Ads

Titus O'neil vacsorázni vitt egy hajléktalan csoportot!

Maga Titus O'neil számolt be róla, miszerint egy csoport hajléktalan vitt el vacsorázni San Diego-ban!

A dolog érdekessége, hogy egy nappal korábban két hajléktalannal állított be, ám akkor a Manager nem engedte be őket. Másnap már egy egész csoportot vitt el.Completely Different Response than Last night at the @YardHouse in San Diego I'm Not a Fan of Injustice or Prejudice of any sort towards Anybody. My Mother Raised Me with the Help of many others from all walks of life and there were many Times that I had to go without as a youth because of A Lack of Financial resources. People will categorize those that they can't relate to criticize those that stand up and speak out against what's wrong all until it directly affects them. I'm not the richest man in the world, but Money,Fame and Status have never held me Bondage because at the end of the day I've Gone without before and God has always provided for me. Now I have the opportunity to do the exact thing that others did for me when I had nothing to give them in return....LOVE OTHERS!!! Thanks to those that accepted Help&Those that Treated my guest at lunch as Humans,Patrons and Gods People. On to Ontario for @WWE Live tonight #WWEOntario
Titus Oneil (@titusoneilwwe) által közzétett fénykép,

5 megjegyzés:

 1. Fogadjunk hogy ezt csak azért csinálja hogy bevágódjon a wwe vezetőségénél és pusholják.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aligha mert már többször csinált ilyet.

   Törlés
  2. Na b*zd ha tudnad mekkora hulyeseget irtal..Tudod nehany emberben megvan az hogy segitse a hatranyos helyzetu tarsait es nem csak megveti oket es hidd el nem azert csinalja hogy felvagjon valakinel, egyszeruen szeret segiteni masokan, de ugy latszik hogy egyesek meg ezert is meg tudnak vetni valakit...taps,taps..

   Törlés
 2. Arra nem gondolsz hogy ő nem 100 ezerért gecsöl egy gyárban :D Meg azért emberség is van a világon. Meg szerintem a wwe pont le sz**ja hogy mit csinálnak civilben az emberei csak hülyeséget ne csináljanak oszt kész.

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.