Header Ads

The Undertaker szemtől szemben Brock Lesnar-al!

Mind The Undertaker, mind Brock Lesnar hirdetve van a SummerSlam előtti utolsó Raw adásra, amely a Minnesota állambeli Minneapolis-ban lesz megrendezve, azaz nem máshol, mint Brock Lesnar szülővárosában!

http://17r1l63fshd52dy9yakdizhkog.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/07/Undertaker-Brock-Lesnar-WWE-Battleground-645x370.jpg
Ezen Raw adás main eventje természetesen a két legendás pankrátor face to face szegmense lesz, ahol a mérkőzésük előtt utoljára szembenézhetnek egymással és természetesen az sem kizárt, hogy újra bunyóba keverednek egymással!

13 megjegyzés:

 1. Most biztos, hogy hétfőn Lesnar kioszt 1-2 suplex-et és F5-ot Taker-nek, mert mégis csak az ő szülővárosában lesz megrendezve a Raw.De a SummerSlam-en 100%, hogy ha megkésve is, de beteljesedik Taker bosszúja.Let's go Undertaker-Undertaker no sucks!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Taker csak akkor nyerhet ha a wm en is összecsapnak.

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Hogy mérted le? (kis ä/-@>#;('"ߣ@ gyerek)

   Törlés
 3. The Final Tombstone City Fog nyerni :D :D

  VálaszTörlés
 4. Hát eléggé szélsőségesen állok hozzá, de nézzétek el nekem... túlzás nélkül mondom: Undertaker miatt kezdtem ezt az egészet nézni annak idején, szóval nyilván elfogult vagyok vele :D Amúgy pedig könyörgöm: nagyon bírom Brock-ot, de a franc ő - már elnézést! - a cégnél, hogy mindig neki kellene győzni (vagy ha veszít, akkor se pin-elik, hisz mióta 2012-ben visszajött, Cena győzte le egyszer a bikalánc + AA az acéllépcsőre kombóval meg Hunter egyszer a pöröly + Pedigree szintén a lépcsőre kettőssel, szóval értitek :P)?! Mert ok, ő a Beast, a Conquerer, az Anomaly meg stb. Na de Taker?? A cég legrégebbi veteránja, novemberben lesz kereken itt 25 éve! Esküszöm, ha ismét megveretik Lesnar-rel, hát nem tudom, mit csinálok, nekem az már nagyon sok(k) lenne :S Ja és NE legyen köztük még egy meccs a jövő évi WM-en... engem nem érdekel, kivel játszik a Deadman egy - valószínűleg - búcsúmeccset ott, csak ne vele :P Nyilván tudjátok, mert többször leírtam: nekem egy álommeccs lenne a Sting vs Undertaker, de felőlem játszhat egy fiatal feltörekvő névvel is (lásd idén Bray), csak remélem, hagyják nyerni, főleg hogy Texas-ban lesz a Mania - vagy esetleg ha Stinggel játszik, akkor egy döntetlen talán? Nálam beleférne :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Taker és Lesnar már a régi időkben is feudoltak de mindig Brock nyert.

   Törlés
  2. Ezért kéne most Taker-nek nyernie.

   Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  4. Pénz... Mind a ketten sok pénzt hoznak a cégnek, de nem lepődnék meg rajta, ha Brock többet hozna, tekintve, hogy mekkora név a UFC be (nem teljesen pozitív értelembe) és nem utolsó sorba Lesnar többet szerepel 1 évbe (ha de fura ezt írni) és bőven tovább fog maradni Takernél, a kora miatt, meg azért, mert Brock eléggé pénzéhes, és ez a WWE a legnagyobb biznisz az életébe, mióta visszatért.
   Régen sem annyira, mára meg már egyáltalán nem arról szól, hogy ki mit érdemel, hanem milyen haszonnal jár, ha valaki nyer.
   Meg akkor már ott van Kane, ő mióta van itt? 97? Aztán évekig a mid card alja volt, meg állandóan veszít stb. + ott van Henry...

   Törlés
  5. TheAnimal: sajnos tisztában vagyok vele és pont emiatt is akarok már annyira egy Deadman győzelmet :D Szerintem meg lehetne csinálni reálisan, mármint hogy ne tűnjön úgy, Brock nagyon hagyja magát... bár igazából vagy 3 Tombstone-nal nyerhetne Taker vagy nagyon jól elkapná a Hell's Gate-tel, hogy vér jöjjön fel a torkán (hú, nem is tudom, mikor láttam utoljára tőle úgy megcsinálni, hogy ezt eljátsszák, de nagyon régen!)
   Egyébként igazad van, Carlo... nem is tudom, hová írtam már, hogy a Kane-Henry-Show hármas nagyon "lecsicskult" csúnyán mondva, pedig ők már a WWF-ben is ott voltak... szégyen, mit művelnek velük -.-" Na meg ha nézzük, hányszor/meddig voltak világbajnokok, az is beszédes.

   Törlés
 5. Szerintem most Taker nyer,Manián lesz egy 3.meccs ahol Lesnar elássa az öreget és itt a vége a karrierjének :( De ne legyen igazam!!!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.