Header Ads

The Rock valószínűleg ott lesz a SummerSlam-en!

Egyre több hírforrás számol be róla, hogy The Rock a Royal Rumble-höz és a tavalyi WrestleMania-hoz hasonlóan a nyár legnagyobb eseményén, a SummerSlam-en is meg fog jelenni!

http://3.bp.blogspot.com/-7opGqRjbA9o/VDcVSWHnjYI/AAAAAAAADrQ/9g6QQF0L4xM/s1600/RockRaw.jpg

Az, hogy milyen szerepet fog vállalni még nem tudni, de annyi biztos, hogy a WWE terve az, hogy The Rock a jövő évi WrestleMania-n megküzdjön Brock Lesnar-el vagy Triple H-el, lehetséges, hogy ezt a mérkőzést már most elkezdik építeni.

15 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. milett az oldallal?

   Törlés
  2. Volt pár problémánk, de örömmel jelentem, hogy újraindultunk.

   Törlés
 2. Triple H-el NE küzdjön meg,már milliószor megküzdtek.Szerintem az emberek 90%-a inkább nézne meg egy Lesnar vs Rock visszavágót

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lesnar vs The Rock is ezerszer volt már... Szerintem most nincs olyan karakter, akit be tudnának tenni ellene és szuper meccset tudnának csinálni.

   Törlés
  2. Azért Roman ellen megnézném, a rokonok csatája :D

   Törlés
  3. Andy: az milyen szép is lenne. :)

   Törlés
  4. @Ricsii Kocsis Bocsi a kérdésért de te melyik bolygón élsz?

   Törlés
 3. Miért lesz ott a SummerSlamen? Hogy nőljön a nézettség networkön pl. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, és 89-110%, hogy emiatt hozzák vissza.

   Törlés
 4. Én nem örülök, hogy visszajön 2 okból:
  1. Royal Rumble 2015
  2. Kikapott dzson szénától, ami konkrétan legendagyalázás számomra

  Félreértés ne essék, én bírom Rock-ot, de a széna elleni mérkőzés és a RR után már egyszerűen meggyalázták őt is. Nem kicsit, hanem nagyon.
  RR-hiába jött vissza a közönséget nem nagyon győzte meg.
  Rock vs patkány széna-a közönség szénának drukkolt, amin egyszerűen ledöbbentem. Szánalmas.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek! Amúgy sajnos nem lehet csodálkozni... hisz a tipikus idióta lokálpatrióták persze, hogy az "amerikai mintakép" megtestesítőjének drukkoltak, ami tényleg szánalmas. Na meg igen, Rock - tetszik vagy sem - legenda, most már lassan Hollywood-ban is, ha így halad LOL Komolyra fordítva a szót: sose bírtam, mikor valaki legendákkal szemben tiszteletlen: másik cikknél is kénytelen voltam írni, mikor Taker-t leöregezték, mert ilyenkor egyszerűen dühöt érzek... vagy pl. egyszer többen megszólták Sting-et egy korábbi hírnél, hogy miért jön(ne) megint játszani? Hát könyörgöm, nélkülük Johnny fiú meg a többiek se lennének porondon, ugyanis ha a mostani - már legendává vált - generáció tagjai (hadd ne soroljam fel, de pl. Hogan, Flair, Taker, HHH, HBK, Rock, Stone Cold, Jericho, Show, Nash, Kane, Razor vagy épp Sting a WCW-nál) nem lettek volna, idáig se jut el a pankráció népszerűségben, ez biztos. Szóval hadd jöjjenek már akkor játszani/szerepelni, mikor akarnak és hadd nyerjenek már az ellen, aki ellen akarnak :D Ennyi jár nekik! Úgyhogy szívből remélem, akár Brock, akár Hunter, akár Reigns ellen vetik be, nyerni fog... mondjuk Lesnar ellen nem biztos, Roman-nél pedig lehet, csak hogy pusholják a srácot, hagyni fogja magát xD

   Törlés
  2. Egyetértek a véleményeddel.
   Amúgy meg kíváncsi lennék arra, hogyha széna az a lokálpatrióta, akkor meddig bírná ki a katonaságban? Hát szerintem 2 órát nem bírna ki. Orton már volt tengerészgyalogos, de széna még az sem volt lol.

   Törlés
  3. Ez így van! Felveheti ezt a karaktert, tiszteleghet ezerszer is, de valójában nem vagyok én se biztos abban, hogy egy kiképzést végig tudna csinálni LOL Randy pedig annak idején elrontotta az esélyét a tengerészgyalogságnál, viszont lehet, sose ismertük volna meg pankrátorként, ha nem így történik :D

   Törlés
 5. Nos ugye korábban volt egy hír, hogy Sting azért nem tűnik fel a gálán mert túl sok így is a sztár, akkor Rock miért tűnne fel? Meg szóba hozták már Steve Austint is, akinek tippre lesz meccse a kövi WM-en, de nem hiszem, hogy már most elkezdenének Austin és ellenfele közt egy konfliktust. Szerintem se Rock se Austin se Sting nem lesz, mert akkor saját magukat hazudtolják meg, bár ezen sem lennék meglepődve, a sok érthetetlen Vince döntés után.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.