Header Ads

The Rock mellett Stone Cold is ott lesz a SummerSlam-en?

The Rock-al ellentétben Stone Cold Steve Austin biztosan a WWE-vel fog utazni a SummerSlam helyszínére a gála hétvégéjén, ugyanis a megjelenő új WWE 2K16 játékot fogja reklámozni, sokak szerint azonban elképzelhető, hogy a ringben is szerepe lesz!

http://cdn.inquisitr.com/wp-content/uploads/2015/04/rsz_austin_vs_rock.jpg

Azt nem tudni, hogy a WWE mit tervez The Rock-al vagy Stone Cold-al a gálán, az azonban biztos, hogy mivel négy órás adásról lesz szó az idén, így a mérkőzések mellett több promóval és zenei fellépésekkel is ki lesz töltve az idő.

A legvalószínűbb, hogy The Rock és Stone Cold jelenete ha ott lesznek a nyár legnagyobb gáláján, akkor valmiféle promó lesz, amely vagy kapcsolódni fog az aktuális történetekhez, vagy nem.

7 megjegyzés:

 1. Kevin Nash,Rick Flair, Shawn Michaels,Stone Cold Steve Austin, Sting, ezek a nevek a Summerslam előtti dedikáló "sessionra" jönnek.

  Stone Cold a 2k16-ot is reklámozni fogja,szóval valószínű arról is szó lesz.

  The Rockot csak azért hozták fel mert a lánya debütálását elméletileg látni akarja (aki nem tudna,Rock lánya jelenleg NXT dívának tanúl,és úgy néz ki,hogy a The Vaudevilliansnak segíthet majd Blake és Murphy ellen)

  Kétlem bármelyikük is megjelenne bármelyik gálán is,de kitudja :) ne legyen igazam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó lenne, ha minél többen szerepelnének és legalább Sting-et engedték volna játszani is! Bár még elvileg simán jöhetne, ha a Wyatt-ek hoznak egy 3. "családtagot", ő pedig beszállna Dean-ék mellé (mondjuk Amell mellett is el bírtam volna képzelni Stardust-ék ellen LOL) Rocky meg gondolom, ha tényleg játszik jövő évi Mania-n, Brock vagy Hunter ellen, akkor valamelyikükbe "beleköt"... viszont az durva lenne, ha igazak lennének a korábbi pletykák Stone Cold visszatéréséről - mármint egy meccsre - és mondjuk most választaná ki az ellenfelét, tippre Lesnar-t, mert még ő nyilatkozta talán tavalyelőtt, hogy Punk és Taker mellett vele állna még ki szívesen. Amúgy Nash-t is használhatnák még szerintem 1-2 meccsre, idén úgy is tart még a "legenda" szerződése :P Na de kibújt belőle a fanatikus rajongó, azért hordtam össze ennyi hülyeséget, nyilván örülhetünk, ha egy ott lesz közülük és csinál valamit a ringben a dumáláson kívül sajnos :S
   Ja és NXT gálán szintén ott lesz ugye egy legenda: a japán Jushin "Thunder" Liger, aki Tyler Breeze-zel fog meccselni (a Rock lányás debütálásról nem hallottam, de megnézném, mit tud)!

   Törlés
  2. Még sok mindent nem láthatnál belőle. 2 hónapja van a PC-ben, csak mint "kiegyenlítő erő" jönne,mivel Alexa Bliss is ott van Blakeéknél.

   Stone Cold a Heyman Podcast után elmondta hogy őt mrá csak a WWE 2k16-ben láthatják birkózni,sehol máshol.

   Rock hírdetve van Maniara,rajta is van a plakáton,szóval ő rá van esély.

   Nash pedig sztem esélytelen hogy a ringbe lépjen,az az ember már annak örül,hogyha feláll a székből amin ült,nem törik épp ki a bokája.

   Törlés
  3. Sajnálom, akkor úgy látszik, álom marad számomra még egy Austin meccs... azt pedig nem tudtam, hogy Nash ilyen rossz bőrben van :S
   Amúgy remélem, Blake és Murphy veszítenek majd, ritka irritálóak számomra :P

   Törlés
 2. 4 órás adásból 1 óra dumálás lesz

  VálaszTörlés
 3. Ha már Sting sem lesz, akkor ők miért jelennének meg? Eddig az volt a baj nekik, hogy túl sok a sztár.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.