Header Ads

Tervek a US címmel - dupla műszakban Rollins?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/07/01/12/11/08/399/bn.jpg
Mint arról tegnap beszámoltunk, hivatalossá vált, hogy Sting és Seth Rollins a Night Of Champions-ön a WWE World Heavyweight Championship-rt fognak ringbe szállni, ám nem is ez okoz nagy fejtörést a szervezetnek, hanem sokkal inkább az, hogy mi fog történni a WWE United States Championship-el!

A hírek szerint Vince McMahon nem tett le arról sem, hogy Rollins az este folyamán a United States Championship-et is megvédje. Tehát Rollins az este folyamán dupla műszakot vállalna, ahol egyszer az US övet kényszerül megvédeni, másodszor pedig a WWE címet Sting ellen.

A pletykák szerint a WWE másolni fogja a Ring Of Honor sztárját, Jay Lethal-t, aki a ROH World Championship-et és a ROH TV Championship-et is megvédeni kényszerült.

37 megjegyzés:

 1. Akkor mégsem egyesítik a címeket?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Minek egyesítenék. A whc-t is kár volt, ha minden övet egyesítenek a vége az lesz hogy egy pár pankrátor küzd néha azért az 1 övért, amiben az összes benne van, a többiek meg csak húzzák az időt a műsoridőben....Baromság.

   Törlés
  2. Sajnos egyet kell értsek Marcii-val....

   Törlés
  3. Valóban baromság volt törölni a whc-t de nem lett volna hülyeség egyesíteni ezt a 2 címet is.
   Akkor lett volna 1 főöv és 1 mid card cím,így viszont 2 öv van 1 embernél aminek nem látom értelmét.
   Bár tény hogy így Rollins karaktere még erősebb lett.

   Törlés
  4. azért mert két öve van nem lesz jobb ;)

   Törlés
  5. Ő már így is jó.
   Ezzel a győzelemmel pedig megerősítette a helyét a nagyok között,mivel egy eddig példa nélküli dolgot vitt véghez.

   Törlés
  6. Miért volt hülyeség egyesíteni a két címet? Az volt hülyeség, hogy 2 világbajnoki cím volt... A világon nincs másik szervezet ahol kettő van...

   Törlés
  7. Eleve hülyeségvolt a 2 részleget is egyesíteni mivel így a smackdown elvesztette az értékét.
   2 külön részleg külön bajnoki címekkel,csakhogy a részlegek egyesítése után a whc értéke is visszaesett és a helyett hogy megpróbálták volna visszaadni a régi értékét inkább törölték,mivel a szemükben már felesleges volt.
   A kérdésedre válaszolva azért volt hülyeség törölni mert így csak 1 bajnok lehet,holott sokan mások is vannak akik megérdemelnének egy világbajnoki címet,de mivel csak 1 bajnoki cím van így nem tudnak velük mit kezdeni.

   Törlés
 2. Eszükbe sem volt. Régebben is volt olyan hogy több cím volt egynél. Mikor nézni kezdtem 2005 nyara körül epp JBL-nél volt 3 cím is. Pedig akkor is rengeteg tehetség volt. Cena kezdett kibontakozni, Taker és Kane erejük teljében voltak, épp úgy mint Batista és HHH és a többi most már "öreg" sztár.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De rég volt már 2005... :') Még Jeff Hardy is itt volt. Pedig ő is naggyon jó pankrátor volt, csak hát elbaszta a droggokkal. Tényleg amúgy valaki nem tudja mi van Jeff-el, rég nem láttam már a TNA-ban se...??

   Törlés
  2. 2005-be Hardy még a TNA házán ólálkodott :D
   Amúgy sérült vagy mi van vele

   Törlés
 3. Ha minden igaz Dean Ambrose pályázik a US övre.
  Ez szerintem okos dolog lenne...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aztán hozzá kerül azt megint nem védi meg 3-4 hónapig sem... :D Amúgy, mostnaában biztos nem kerül az öv közelébe, el van a Wyatt Family-vel..

   Törlés
  2. Ambrose-nak először egy IC öv, majd egy WWE öv járna. Szerethető karakter mindig jelen van, csak kezd laposodni és jó lenne ha néha új mozdulatok is bekerülnének a repertoárjába.

   Törlés
 4. Szerintem Rollinsnak valóban dupla meccset kell majd tolnia, de nem az US övet fogja elveszteni hanem a nagyot. Mégpedig Cena nyeri el tőle. Sajnos.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát a WWEWHC mérkőzésébe nem lesz benne, így nehéz lesz nyernie. S, Curtis Axel is két mékrőzést nyomott a két évvel ezelőtti gálán.
   + Jay Lethal sosem védte meg a két címét egy napon, túlságosan is "elfárad" volna. Valszeg Rollins 15 perc alatt legyőzi Cenát, majd a főmeccsen még 15 perc Stingre.

   Törlés
  2. Nana, Jay Lethal a Death Before Dishonor XIII gálán egy elég faxa 60 perces meccset nyomott Roderick Strong-al. Kidőltek ugyan a végére, de ezt a szintet simán tudta volna hozni szerintem, akár két 30 perces meccsen is. Meg amúgy is addig tart egy meccs, amíg az meg van határozva.
   Ja és ne feledkezzünk el Daniel Bryan-ről sem, aki a tavalyi WM-en két nem is rövid meccset nyomott és simán bírta.

   Törlés
  3. Mi volt az a 2 meccs??? Nem tudom

   Törlés
  4. egy kis Google...
   Daniel Bryan defeated Triple H (with Stephanie McMahon) Singles match; the winner was entered into the WWE World Heavyweight Championship match later that night. 25:58
   Daniel Bryan defeated Batista and Randy Orton (c) Triple threat match for the WWE World Heavyweight Championship 23:20

   Törlés
 5. Itt az alaklom hogy bizonyítson. Ha valóban olyan kiváló és nagy pankrátor mint mondja magát akkor mind két bajnoki övet megvédi. Ha nem, akkor lehet levonni a következtetéseket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Milyen következtetéseket pontosan? Azt hogy nem engedik neki?

   Törlés
 6. Jó lenne, ha WWE Champion lenne, ám kizárt.
  Alig van a szervezetnél, nem volt 'komolyabb' meccse, egy volt HHH ellen, amúgy meg néhány villanása volt..

  US Champion lehet, Deee.... hát, rizikos.
  Jó lenne, de kizárt.
  Sajnos, pedig örülnék neki.

  Egyesítésről.. Valóban baromság volt egyesíteni, ha már egyesíteni kell vmit, akkor WHC és US legyen. ne a kettő főőv... De ugye Vince ügyes..

  Alig várom, h bejöjjön, és valakinek a szemébe ordíbálja..: ' YOU FIREEEEEEDDDDDDD'.....:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez wwe és whc egyesítés Hunter ötlete volt.
   Ritkán van ilyen de hibás döntést hozott.

   Törlés
 7. Védje meg Cena ellen vele legalább jó meccset nyomna, Stingel már nem...

  VálaszTörlés
 8. szerinte ez a rollins nem ér semmit csalás nélkül nem emlékszem hogy valaha is nyert volna ilyen nem volt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Néz meg pár meccsét mégjobban.Nem csak egy kiba..... tehetséges high-flier, hanem még könnyebb powerhouse mozdulatokat is tud.A karaktere azért nem a legjobb, de jelenleg ő az egyetlen tehetséges pankrátor, akit push-olnak.Ne a karaktert nézzük már Istenem

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.