Header Ads

Sting a Night of Champions-ön térhet vissza?!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/01/02/38/59/460/Sting_2_.jpg
Mint arról beszámoltunk a WWE már korábban tájékoztatta Sting-et, miszerint meccse lesz a SummerSlam, és Roman Reigns és Dean Ambrose oldalán fog szerepelni a Wyatt Family ellen.

Sting ezek után remek formába hozta magát, hogy készen álljon a meccsre ám a vezetőség nemrégiben visszamondta a szereplését. A feltételezések szerint az ok, amiért törölték a szerepét az az, hogy a vezetőség úgy érezte, hogy már elég sztárral rendelkeznek Cena, Lesnar, Undertaker és Stephen Amell személyében a nyár legnagyobb eseményére.

A WWE nagy eséllyel egészen a Night of Champions-ig várni fog Sting vissza hozatalával, hiszen folyamatosan megpróbálják, növelni a Network feliratkozok számát, mint azt most Undertaker megjelenésével is tették.

Továbbá arra is nagy esély van, hogy amint Erick Rowan megkapja az orvosi engedélyt, Sting máris visszatérhet az eredeti hat emberes Tag-team meccsre.

13 megjegyzés:

 1. Undertaker-ön és Lesnar-on ki ott a nagy sztár?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Stephen Amell a zöld ijász
   John Cena/ orulj ha negyed ekkora sztar leszel mint o/

   Törlés
  2. Nagy sztárnak nagy sztár, ezt aláírom, de nekem az számít nagy sztárnak, aki a való életben is példaértékű életet él.John Cena jótékonykodik ezerrel, de csak azért, hogy eladhatóbb legyen a karaktere.A való életben egy rohadék, aki nem egyszer tette szóvá a "feletteseinek", hogy nem ő van a középpontban.Ha más ezt megtenné, jobbert csinálnának belőle, de ő övet kap, meg minden.Nekem nagy sztárnak Brock Edward Lesnar és Mark William Calaway számít, mert ők jó emberek, boldog családapák, szerető férjek, akik ráadásul kedvesek is mindenkivel, de John Felix Anthony Cena egy bunkó fa**.Sajnálom Nikki-t, hogy egy "ekkora sztár"-ral él együtt.Ő nem sztár, csak egy pénzcsináló automata.

   Törlés
  3. Phenom, de jó, hogy ennyire közel állsz hozzájuk :D

   Törlés
  4. Phenom: az igazat írtad le. Az első kérdésedre a válasz talán Ambrose, de regins miatt már nagyon lehúzták őt. Amúgy meg a pofátlanság csúcsa széna új pólója, mert Ric Flair és Hogan nem vagánykodtak azzal, hogy ők is 16-20x-os bajnokok, de ez a szemét patkány meg itt fog nekünk vagánykodni azzal, hogy ezerszer fogja elmondani hogy ő milyen eredményeket ért 13 év alatt, és azért utálja lassan mindenki, mert vagánykodik és keménykedik FOLYTON.
   Összefoglalva: olyan gyorsan fog nőni széna gyűlölőtábora, mint Cesaro rajongóié.
   Amúgy tényleg igaz az, hogy szénának viszony volt egy pornószínésszel?

   Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  6. Nem tudom, igaz-e, hisz természetesen tagadta... viszont pár hete láttam egy érdekes videót, amiben beszélgettek Amy Schumer színésznővel (Cena egyik partnere a Trainwreck című filmben), aki - persze lehet csak viccből - azt mondta, hogy... khm, szépen fogalmazva Johnny fiú egy szexjelenet közben ténylegesen betette LOL Azt hiszem, ezen Nikki ki is bukott az egyik Total Divas részben (bár nem nézem persze). Egyébként csak lestem az új pólóján én is, pff... könnyű úgy 15-szörös világbajnoknak lenni, hogy a vezetőség "szem-fénye" meg a cég arca az ember és akkor még fel is vág vele?? -.-" Legalább Batista meg Punk megmondták róla a frankót, miután leléptek ;)

   Törlés
  7. Andy: köszönöm a választ és az együttérzést.

   Törlés
 2. Hülyék, ez most már biztos! Eleve a SS a nyár legnagyobb "durranása" (lenne) + idén kibővítik 4 órásra... az meg milyen már, hogy így kitolnak vele?? Mikor olvastam tegnap valamelyik külföldi oldalon, egyből ökölbe szorult a kezem: arra gondoltam, Sting helyében én Vince torkám lenyomnám a baseball-ütőt LOL Ettől függetlenül még mindig meg lehet(ne) csinálni, elég Wyatt-éknek egy új családtagot behozni, aztán jöhet Dean-ék mellé Sting vagy pedig ha nem is meccsel, valamelyik meccsbe avatkozzon be - Taker-Lesnar vagy Cena-Rollins esetleg :D

  VálaszTörlés
 3. Akkor végül is "csak" egy hónapot csúszik a vissza térése, de persze én jobban örültem volna ha most tér vissza mert már alig várom a következő meccsét.
  Lesnar és Undertaker sztár ők tényleg simán vonzhatják az embereket a network-re de nem hiszem, hogy Cena vagy Amell miatt olyan sok új feliratkozót tudnának szerezni itt a nagy vissza vágón van a hangsúly bár ha Sting és még mondjuk The Rock is ott lenne az Slamen akkor lehet, hogy meg dupláznák a nézők számát főleg most, hogy Rock nagyon-nagy sztár Hollywoodban addig kéne kihasználni azt, hogy sok nézőt vonz amíg nem öregedik ki teljesen.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.