Header Ads

*SPOILER* Nagy címváltások a SummerSlam-en!

A tegnapi SummerSlam-en több címváltás is történt, az egyik pedig különösen felkeltette a rajongók érdeklődését!

http://thewrestlingevaluator.weebly.com/uploads/5/5/0/6/55061015/663500_orig.png

Az adás második mérkőzésén a korábbi Tag Team bajnok csapat a New Day ismét visszaszerezte a bajnoki címét, miután egy fatal 4-way tag team mérkőzésen az ő csapatuk pin-elt sikeresen, így elvették a Primetime Players-től az öveket.

Az adás későbbi részén a Seth Rollins vs. John Cena mérkőzésen bár John Cena pinelte volna le Seth Rollins-t sikeresen, a bíró épp ki volt ütve, így nem látta az esetet, az este házigazdája, Jon Stewart viszont egy székkel rohant be ám nem korábbi ellenfelét Seth Rollins-t, hanem John Cena-t ütötte le vele, így Seth Rollins sikeresen legyőzte Cena-t, ezzel megszerezve a United States bajnoki övet is a WWE nehzsúlyú világbajnoki öve mellé, ezzel ő az első ilyen ember a történelemben!

10 megjegyzés:

 1. Stewart is a DEAD MAN :D :D :D Amúgy ez volt a legjobb SummerSlam amit láttam az elmúlt pár évben ;) De ez a saját szemszögem :)

  VálaszTörlés
 2. És Seth Rollins meg Cena a legjobb meccset hozta össze a gálán. Kár volt a bírós fiaskóért, anélkül jobb lett volna. Már az 5. percben gondoltam hogy itt bíró kiütés lesz. Basszus Seth hogy kiemelte már Cenát, nem hittem volna. Respekt.

  VálaszTörlés
 3. Hát én nem tudom hol megnézni,youtube-on nem találtam,de ahogy olvastam biztos nagyon király lehetett,aminek nagyon örülök az a Seth win és a Reigns & Ambrose.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. http://www.desirulez.me/threads/801911-Watch-WWE-SummerSlam-2015-Full-Show-August-23rd-2015-82315-Watch-Online-Download

   Törlés
  2. De lehet WWE Pankráció WordPress

   Törlés
 4. Kíváncsi leszek Jon Stewart miért támadta meg John Cenát. Seth Rollins biztos lefizette :)

  VálaszTörlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. Hiába csalással nyer Rollins, szerintem sokat erősödött ebben a meccsben.

  VálaszTörlés
 7. Rollinsnak ez nagy meccse volt, újítások tömkelege. De komolyan: ki az aki meglepődött azon, hogy megint úgy írják meg, hogy Seth-nek segít még az is aki utálja? :DDDD

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.