Header Ads

Seth Rollins szerint ki volt mindenidők legjobb WWE bajnoka?

A The Players' Club készített interjút a WWE Nehézsúlyú bajnokával, Seth Rollins-al, ahol azt kérdezték tőle, hogy az ő véleménye szerint ki volt minden idők legjobb WWE bajnoka. Rollins természetesen nem hazudtolta meg magát!

http://insidepulse.com/wp-content/uploads/2015/03/Seth-Rollins-WWE-World-Heavyweight-Champion-Wrestlemania-31-e1427737910646.jpg

A kérdésre felelve az ötödik, a negyedik, a harmadik, a második és az első helyen is saját magát jelölte meg, mint minden idők legjobb WWE bajnokát.

18 megjegyzés:

 1. Nagyot nem hazudott. Kiváló bajnok, csak ne csinált volna Vince belőle egy rohanj-fuss karaktert. Nagyon tehetséges és a mikrofonnal csak Punk tudná megverni. Ilyen bajnokok kellenek, nem a Part-Timer szarok. Aki nem ismeri el hogy tehetséges az vak vagy csak simán PG gyerek aki Roman-t és John-t cumizza.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Minden gonoszból rohanj-fuss karaktert csinálnak. Ez már feltűnhetett volna Joko. Csak a jó karakterek lehetnek bátrak a wwe-ben.

   Törlés
  2. Minden gonoszból rohanj-fuss karaktert csinálnak. Ez már feltűnhetett volna Joko. Csak a jó karakterek lehetnek bátrak a wwe-ben.

   Törlés
  3. Nem hinném. :D Majd Lesrnar a legjobb bajnok amikor amig tartott az uralkodása addig 10-ből 3 esetben lépett ringbe. A többit mind szabadsággal töltötte. Randy Orton volt a legjobb bajnok...khm. :)

   Törlés
  4. Hannibal-nak válaszoltam.:)
   Lesnar-ból szerintem nem csináltak "rohanj-fuss" karaktert.Ő sokáig volt "rossz karakter", mégse csináltak belőle egy Rollins 2.0-t.

   Törlés
  5. Seth Rollinsnál egy fokkal bátrabb de azért jó sokszor kihátrált a harcok elöl. Mint például itt: https://www.youtube.com/watch?v=Lznv781LhlI

   Törlés
  6. Az még egy más karaktere volt.Csalással nyert Triple H és CM Punk ellen is, ba meg persze Big Show-t is agyonverte egy székkel, majd utána kopogtatta csak.De én a 2014 április 6- karakteréről beszélek.Miután megtörte a megtörhetetlent, azaz legyőzte a legyőzhetetlent, kialakult a Goldberg 2.0 karaktere, aki nem fut el és mindenkit a "magáévá tesz".:D

   Törlés
 2. Rollins??? Elmegy a p...ba Daniel Bryan volt az igaz kevés ideig és lehet kecskének csúfolni de akkor is ő volt az.... Lehet negatívumokat írni de akkor is ő volt...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugyan miért?
   Mert ahányszor csak megjelent ment a yes yes yes?
   pfff

   Törlés
  2. Bryan?? hagyjuk már.. Cena-nak voltak nagyon jó uralkodásai, Ortonnak is, de CM Punk is nagyon ott volt a szeren, azért ne hagyjuk ki The Rock-ot se, régen elég jó ment neki, amikor bajnok volt ;)

   Törlés
 3. Rollins te mekkora seggfej optimista vagy.. -.- nálad sokkal jobb Bajnokok is voltak...khm...CM Punk....+

  VálaszTörlés
 4. Nem akarok senkit megbantani de minden idok legjobb bajnoka Stone Cold Steve Austin volt!

  VálaszTörlés
 5. Erről készült egy meme is :D
  Itt megtalálhatjátok:
  https://www.facebook.com/pages/WWE-Memes-Magyar/792784157456972

  VálaszTörlés
 6. Cm punk volt a legnagyobb bajnok ö minden egyes ppv meg véte az övét és még is csak ö bírtokolta 434 napig az övetö minden idök legjobb bajnoka volt BEST IN THE WORLD cm punk

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.