Header Ads

Seth Rollins face turn és WrestleMania meccs?

A WWE színfalai mögött egyre többen pletykálják, hogy itt lenne az ideje egy Seth Rollins face turn-nek, ám Vince McMahon még nem érzi, hogy itt lenne ennek az ideje, azonban ez az idő hamarosan eljöhet, méghozzá Sheamus által!

http://www.todaysknockout.com/wp-content/uploads/2015/06/MITB15_Photo_240-2766092060.jpg

A face turn-t ugyanis a WWE úgy tervezi, hogy a jelenlegi Mr. Money in the Bank Sheamus beváltaná a táskáját Seth Rollins-on, majd az Authority Triple H-el az élen őt nevezné ki a szervezet jövőjének. Így kezdődne meg Seth Rollins és Triple H között a viszály, amely a WrestleMania 32-n csúcsosodna ki!

24 megjegyzés:

 1. Triple H vs Seth Rollins. Elég faszán hangzik. Talán visszatérhet a Curb Stomp :D

  VálaszTörlés
 2. Maga a face turn és a meccs jól hangzik, de szerinte Sheamust nem lenne jó, ha kineveznék a szervezet jövőjének.Ő már volt a csúcson és mégegyszer szerintem nem lesz ott.Ő inkább a jelen, sőt, inkább a múlt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó azért nem kell eltemetni.
   Tény hogy Sheamus már többször is járt a csúcson ahogy az is hogy az utóbbi években elhanyagolták,de az is hogy még csak 37 és ismét szeretnék őt a csúcsra juttatni,mi sem bizonyítja ezt jobban mint hogy megkapta a táskát.
   Az ír még hosszas,sikeres karrier előtt áll,lesz ő még a csúcson.

   Törlés
  2. Kár, hogy attól az embertől jó meccset még nem láttunk...

   Törlés
  3. Hát igen.Nézd vissza a régebbi meccseit és rá fogsz jönni, hogy igenis voltak jó meccsei.2010-és '12 között a WWE egyik fő húzóembere volt.

   Törlés
  4. Sheamus karrierjében még nyílván lesz több bajnoki öv, de szerintem a 3-5 évvel ezelőtti szintet nem fogja felülmúlni.A '12-es karaktere gyakorlatilag a face Lesnar volt.Ha most visszajönne az a karaktere és összeeresztenék Lesnar-al, akkor nem hinném, hogy belőle suplex city bitch lenne.

   Törlés
  5. Miért ne múlhatná?
   A mostani heel karaktere még a 2010-11 es karakterét is felülmúlja.
   Ha nem szúrják el a beváltást és az azt követő eseményeket akkor ismét ő lehet a szervezet legmeghatározóbb heel karaktere.

   Törlés
  6. Számomra az a jó heel, aki nem fut el a harc elől és mindenkit szétzúz, legyen az heel, vagy face.Az ilyen New Day félék meg csak bohócok.Az Ascension pl egy nagyon jó heel csapat.Lehet, hogy jobberek de legaláb nem futnak el.Sheamus előtt meg csak akkor állhat nagy jövő ha vissza veszi magára ezt a "mindenkit lenyomok, nem futok el és még nem is nézek ki hülyén" karaktert.Az olyan karakter, amilyen Kane-nek és Lesnar-nek, vagy Undertaker-nek volt, na az heel karakter.

   Törlés
  7. Ha a mostani nem tetszik nézd mit csinált 2010 ben.
   A mostani heel karaktere nem a futásról szól,legalább is nem teljesen.
   Mikor visszatért és szétkapta Bryant és Zigglert az nagyon ott volt,és igen párszor elinalt de nem csak azt csinálja,ami pedig a külsejét illeti illik a heel karakteréhez egy kemény,gonosz barbár látszatát kelti.
   Amúgy jelenleg ő a legnormálisabb heel.

   Törlés
  8. Sajnos így igaz.Olyan szinten van jelenleg a WWE, hogy egy ilyen heel a legnormálisabb.Nincs semmi bajom Sheamus-al, de az ő kinézetéhez és testalkatához nem igazán illik egy elfutós karakter.

   Törlés
  9. De ha beleszámítjuk a régi heel karakterét, akkor már egyből ő a PG era második legerősebb heel karaktere.

   Törlés
 3. alig várom de jo meccslesz nagyokurva jo

  VálaszTörlés
 4. Biztos hogy visszatér a Curb Stomp mert Rollins biztos nem fog nyerni a pedigree-vel

  VálaszTörlés
 5. Válaszok
  1. Még szép hogy nem.
   Ez a meccs csak ezért kell hogy Seth még meghatározóbb személy legyen,nem azért hogy egy kiöregedett pankrátorhoz juttassák az övet.

   Törlés
  2. Vagy sting nyer de jön sheamus a tasival
   bár elég kizárt :)

   Törlés
 6. Fasza, tényleg Sheamus legyen a bajnok jó lenne

  VálaszTörlés
 7. És mi lesz az US övvel? Gondolom a WHC övet hamarabb elveszti mint az US övet.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.