Header Ads

Ryback biztosan ott lesz a SummerSlam-en!

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a jelenlegi interkontinentális bajnok Ryback még mindig a térdsérülésével küzd, azonban az már biztosra vehető, hogy a nyár legnagyobb gáláján, a SummerSlam-en ott lesz, ugyanis a WWE hivatalosan is hirdeti az alkalomra!

http://i.wwe9.com/f/wysiwyg/image/2015/08/20150806_Summerslam_Match_mizrybackbigshow_LIGHT-HP.jpg

Ryback a SummerSlam-en The Big Show-val és The Miz-el fog összecsapni egy triple threat mérkőzésen, amely mérkőzésnek a tétje az interkontinentális bajnoki cím lesz. Ez az a meccs, amelyet a WWE már a Battleground-on megrendezett volna, ám akkor Ryback sérülése miatt erre nem kerülhetett sor.

Pletykák szerint a gálán Ryback nem fogja megvédeni a bajnoki címét, mivel a WWE nincs megelégedve eddigi teljesítményével, amiben természetesen a sérülése is közrejátszik.

5 megjegyzés:

 1. A miznek ne adják az övet oda mert a karaktere túl gyenge. Csak még jobban levinné az öv értékét. A big show meg már nem a régi , öregszik. Inkább maradjon rybacknál az öv.

  VálaszTörlés
 2. Akkor nyerjen Big Show hiszen már régen volt nála öv és még elég jó állapotban ahhoz hogy egy kisebb övet közepes ideig birtokoljon. Szegény Ryback-et sajnálom.

  VálaszTörlés
 3. Es pontosan ezert hagyta ott a WWE-t misteryo is:/ nem hagynak eleg idot a serulteknek a felgyogyulashoz. Terjen inkabb vissza Vacant baratunk es akkor egybol tobb jelentkezo kozul lehet valasztani mint anno mikor barret leadta az ovet es rendeztek egy battle royalt :D

  VálaszTörlés
 4. Kérlek könyörgök Ryback verd el ezt a mihaszna Miz t( a Big Show nem mihaszna vele még lehet valamit kezdeni Cées nek ebben igaza van). De Ryback könyörgök ne bukd el a bajnoki címedet.

  VálaszTörlés
 5. Ez csak pletyka nem hiszem hogy egy sérülés miatt vennék el tőle a címet.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.