Header Ads

Roman Reigns-nek jótt tett, hogy a közönség megutálta!

Roman Reigns a napokban egy rádióinterjúban beszélt arról, hogy jót tett neki és a karrierjének az, ahogyan a rajongók fogadták a Royal Rumble győzelmét!

http://cdn.bleacherreport.net/images_root/article/media_slots/photos/001/934/475/09f38d338fee786d3c45a9318729259b_original.jpg?1422250204

Reigns elmondta, hogy bár az eredeti terv az volt, hogy a WrestleMania-n megnyeri a WWE nehézsúlyú világbajnoki övet Brock Lesnar-t legyőzve, ez a nézők negatív reakciója miatt végül mégsem jött össze, aminek így hat hónap után már igazából örül.

Elmondta, hogy belátta, hogy túl gyorsan akarta a WWE őt felfuttatni és érezhetően Daniel Bryan akkori visszatérése sem tett jót a helyzetének. Talán egy másik alkalommal jobban reagálnak rá, de ez nem így jött ki. Azóta azért dolgozik, hogy ismét elnyerje a rajongók bizalmát és egy napon elfogadják őt, mint bajnok.

5 megjegyzés:

 1. Ugyan.
  Nehezen tudom elképzelni hogy egy fiatal sztárnak akit imádott az univerzum tetszik hogy elfordultak tőle,ráadásul e miatt nem lehetett bajnok egy olyan embert legyőzve mint Brock.
  Ráadásul egy nappal az esemény előtt közölték vele hogy figyelj ki fogsz kapni.
  A helyében én nem tudom mit csináltam volna de biztosan levágtam volna egy HATALMAS hisztit,habár ki tudja lehet hogy ő is megtette,de ezzel a dumával hogy "jót tett neki" csak magát és a rajongóit akarja nyugtatni.

  VálaszTörlés
 2. Nekem is mint sokan másnak nagyon nem tetszett ez a RR hirtelen felpusholása, bár nekem igaz soha nem volt bajom romannal csak kicsit azt a érzést kelltette bennem, hogy olyan lesz mint Cena (akit viszont nagyon utálok) de hálistennek nem lett olyan és mostanra meg már kezdem is megszeretni.

  VálaszTörlés
 3. Az a baj Romannal hogy nem egy karakteres ember. Nem is túl technikás szerintem bár lehet nincs igazam. Nem tudom egy másik gimmickel jobb lenne-e de így nekem olyan semmilyen. A lószájú ordítást ki látja menőnek? Pl Goldberg ahogy a ringet fogva kivicsorgott a közönségre, na az valami volt. Példaként hoztam fel de tuti hogy magával az emberrel van baj.

  VálaszTörlés
 4. Amikor a pajzs debütált,én már akkor megkedveltem Romant. Szóljon le akinek nem tetszik,de ő az egyetlen olyan aki a jövőben a legjobb lenne mint nehézsúlyú világbajnok. Van stílusa,ereje,kitartása. Kell ennél több az övhöz? Nem hinném.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.