Header Ads

Randy Orton – közel a karrier vége?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/06/22/02/09/36/695/Randy_Orton.jpg
A nemrégiben megtartott WOOOOO! Nation podcast-ben Ric Flair azt állított, miszerint Randy Orton enyhébb naptári évet kért a vezetőségtől a jövőre nézve.

Flair elmondása szerint ez ahhoz hasonló beosztás lenne, mint amilyet Shawn Michaels kért a visszavonulása előtt. HBK is csak meghatározott számú műsorokon vett részt a karrierje vége felé. 

A hírek szerint Orton már ez évben több alkalommal szabad hétvégéket kapott. Financiálisan jelenleg olyan helyzetben van, hogy nem szükséges számára folyamatosan a csapattal tartania.

14 megjegyzés:

 1. Most mondanám, hogy hiányozna, ha tényleg elmenne, de.. nem is tudom. Randy a Legacy óta nem találja magát, és a közönséggel (bocsánat, "WWE-univerzummal") sem találja meg a hangot. Itt az ideje, hogy inkább, mint menedzser vagy író legyen a backstage-ben. Persze, RKO OUTTA NOWHERE, de csak emiatt nincs sok értelme megtartani. Kijön, bunyózik egyet Sheamusszel, vagy egy teljesen értelmetlen tag team meccsre, évente egy heel/face turn... Újat már nem fog tudni mutatni. A WWE tele van tehetségekkel, vagy Randynél (és müzlinél) 100x nagyobb sztárokkal, mint Samoa Joe, El Generico/Sami Zayn, KO, Itami, Ambrose, Rollins, Apollo Crews, Finn Bálor, stb. Remélem, most ők is több lehetőséget kapnak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem ő tehet arról hogy nem találja a helyét.Neki a heel karakter állna jobban,de szökő évente 1x-er kap heel turnt.Akkor is kis időre lesz heel és ilyen Rollins féle csalj és fuss szerepet adnak neki.Majd ha Pince lelép a szervezettől talán kap jobb szerepeket is.

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. Mért nem találja a helyét??Mindenkinek kell egyszer sőt többször is Face Turnt vennie hogy megszeressék...ha megint Heelt turnt vesz akkor rohadtul megfogják utálni és nem igy kéne visszavonulni......én különösen utáltam a kopasz időszakát....

   Törlés
  4. akiket fel soroltál azok közül vagy 3 annyi idős mint randy

   Törlés
  5. Samoa, Itami és Bálor.Ők kb olyan idősek, mint Orton.

   Törlés
 2. Tudom, hogy ez nem ide tartozik, de Kane miért nem volt ott a SummerSlam-en , hétfőn sem tért vissza a RaW- on pedig az volt a terv, hogy 24.én tér vissza de akkor nem tért vissza ez miért van kérlek mondjátok meg? A másik kérem mondja meg valaki nekem , hogy Stone Cold Steve Austin és The Rock ott voltak- e Vasárnap.

  VálaszTörlés
 3. Tudom , hogy ez nem ide tartozik de miért nem tért vissza Kane a SummerSlam-en és a RAW- on úgy volt , hogy 24. én tér vissza de nem tért vissza a filmforgatás már rég véget ért mondja meg valaki , hogy miért nm tért még vissza, nagyon várom a nagy vörös szörnyet a maszkkal. A másik dolog mondja meg nekem valaki , hogy Stone Cold Steve Austin és The Rock ott voltak -e Vasárnap vagy sem?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem senki senki sem tudja, hogy Kane miért nem jelent meg.

   Törlés
 4. Újra bajnoknak kellene lennie főleg, h most face

  VálaszTörlés
 5. Már megszokott mind 2 karaktere. Ezért is unalmas, most valami nagyobb, komolyabb sztorit kellene neki kitalálni. Ha nem is öv akkor valami rekord. Pl mint Undertakernek a Wrestlemania meccsei.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jah meg akarja dönteni szóval 22 wm-én még ott lesz (biztos)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.