Header Ads

Nikki Bella mesél John Cena sérüléséről!

Nikki Bella, a jelenlegi WWE Díva bajnok és John Cena barátnője mesélt arról a FOXSports.com-nak adott interjújában, hogy mennyire féltette John Cena-t az orrtörésekor, továbbá mesélt a műtétről és a gyógyulásról is!

http://images.foodworldnews.com/data/images/full/30387/wwe-power-couple-john-cena-and-nikki-bella.jpg?w=620

Nikki elmondta, hogy amikor látta, hogy mérkőzés közben John Cena orrából ömlött a vér nagyon megijedt, nem értette, hogy Cena miért nem jön ki a ringből, de John Cena már csak ilyen, befejezte a mérkőzést, azután viszont rögtön a baleseti sebészetre kellett szállítani, ahol Nikki elmondása szerint végig mellette volt.

A műtét után szintén Nikki ápolta Cena-t, de erre Cena nem szorult rá sokáig, hiszen rendkívül gyorsan felépült, bár még nem teljesen egészséges az orra, de az orvosoknak köszönhetően minden rendbe jött és mint tudjuk, a SummerSlam-en Cena már ott lesz és megküzd Seth Rollins-al!

14 megjegyzés:

 1. Remélem Nikkike uralkodása véget ér a SummerSlam-en....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. El se hiszem de egyetértek veled, ez nagyon ritkán fordul elő. Hol marad a fincsa videó a hozzászólásod mellé?

   Törlés
  2. Pár napja rakott fel vagy 5-öt, de kitörölték.:D

   Törlés
  3. Mint az első hozzászóló, én is most először értek veled egyet. Az egyetlen olyan díva aki érdemes lenne a címre az Aj Lee. Csak mint tudjuk visszavonult... Minden esetre ő a legjobb díva akit vallha láttam.

   Törlés
  4. Szerintem az NXT-ből felkerült csajok is megérdemelnék az övet: a PCB bármelyik tagja (Paige ugye már volt, de ott van még Charlotte és Becky) vagy Sasha, őket nagyon szeretem^^ Lee kisasszony (vagyis most már asszony LOL) meg jó volt, de azért nálam nem a valaha volt legjobb, arra ott lenne Lita, Trish, Mickie, a TNA-ből Velvet vagy Madison illetve az indy cégekből - aki ismeri - Candice LaRae :D

   Törlés
  5. Igen, Trish vagy Lita visszajönne, akkor meglenne az új bajnok, csak ki venné el tőle az övet? :D

   Törlés
  6. Nekem nagy kedvenceim: Beth Phoenix, Kaitlyn (bár ők nem aktívak), Tamina és Sasha. Közülük bármelyiket szívesen látnám bajnokként, de leginkább Taminát.

   Törlés
  7. Kaitlyn-t nagyon szerettem ám, csak szerintem nem használták ki rendesen... Tamina meg lehetne egy női rombológép, ha megfelelően pusholnák szerintem! Sasha-nak szép karriert jósolok, majd jövő héten jó lesz neki - meg nekünk, a rajongóinak :P - hisz szombat éjjel láthatjuk az NXT gálán + vasárnap éjjel a SS-en is játszani ;)

   Törlés
 2. Persze főleg, hogy nem is lesz az övért meccs... :D

  VálaszTörlés
 3. Én komolyan mondom rühellem ezt a nőt. Nincs még egy nála hülyébb nő a Földön. Dzson Széna barátnője, annak a dzson szénának, akinek állitólag viszonya volt egy pornószinésznővel, és ez a hülye liba megcsak meghökken ezen. Meg fogja dönteni Aj rekordját, pedig rohadtul NEM ÉRDEMLI MEG!! Miért olvadozik mindenki rajta? Jaaj hát persze, hogy a dekoltázsán. Kiteszi a melleinek a szélét, egy nagyon szűk szoknyát vesz fel, ami ráadásul mini. Szánalmas az egész, undorító, gusztustalan egy nő, ami nem mondható el a nővéréről, Brieről. Ja ha már nála tartok, akkor egy-két szót megérdemel ő is. Brie a legalulértékeltebb diva szerintem, folyamatosan kikap, tulajdonképpen ő is egy jobber. Őt sajnálom a legjobban, mert szerintem ő többet érdemel, mint a nővérkéje. Szerintem csinosabb, mint nikki, ő azért visszafogottabban öltözködik, és smink nélkül is szerintem csinosabb. Bryan jó nőt választott.
  Öszzefoglalba nikki Belláról: a divák dzson szénája.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak annyit reagálnék erre, hogy Daniel Bryan & Brie Bella illetve CM Punk & AJ Lee > John Cena & Nikki Bella :D

   Törlés
 4. Ez megint mi :D
  Egy igazi hős, törött orral végignyomott egy pankráció meccset, mikor ő a legnagyobb szervezet arca... Hát szép is lenne, ha emiatt nem nyomta volna végig.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.