Header Ads

Milyen állapotban van Undertaker? Ismét rossz bőrben lenne?

A következő videó kezdett el a SummerSlam után terjedni az interneten, ami egyértelmű en azt mutatja, hogy Undertaker a kifelé vonulása közben a színfalak előtt szinte eszméletlenül esik össze. 

Arról egyelőre semmi hír nem érkezett, hogy Taker csak a meccs nehézségét akarta jobban eladni, vagy valójában komoly sérüléseket szenvedett. Annyi biztos, hogy Taker a saját lábán Michelle McCool oldalán hagyta el az épületet, és tért vissza a szállodájába.

Egyes hírforrások arról vélnek beszámolni, hogy Taker-t eléggé megviselte az újabb nehéz fizikai meccs, ám súlyos sérüléseket nem szerzett. Korán reggel vissza indult otthonába, Texas-ba. A következő szerepléséről egyelőre nem lehet tudni semmi konkrétat.
13 megjegyzés:

 1. Csórikámat már csak sajnálni tudom. Megértem persze hgy a pankráció az élete de akkkor is ennyi évesen Bock Lesnar ellen....rizikós, ráadásul másodjára. Csak avassák be a HoF-ba, vonuljon vissza és annyi.

  VálaszTörlés
 2. Nekem meg úgy néz ki mintha lépcsőn menne lefelé a színpadról. Nem esett össze, bár valóban nem neki való már Brock.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem, ott sose volt és sse lesz lépcső. Ha valamiért összeesett, az Brock Lesnar.

   Törlés
 3. Undertaker egy HATALMAS LEGENDA de jelenleg már nem illik hozzá a Deadman karakter valahogy olyan furcsa legalábbis ez a meccsközben lévő levegő kapkodás meg dülöngélés szerintem öreg már hozzá legalábbis amikor olyan ellen küzd mint Lesnar. Az American Badass karakter már jobban illene hozzá csak szerintem azt már nem látjuk mert lassan befejezi a karrierjét már csak az a kérdés, hogy ki ellen és mikor.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon gyenge meccset hoztak össze,tisztán látszott hogy Brock visszafogta magát,ha egy ilyen meccsen lesérül akkor inkább hagyják.

  VálaszTörlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. Csak egyszerűen lesétált egy lépcsőn a backstage-be. Nem kell temetni Takert :) Tudja ő , hogy hol vannak a határai, nem hiszem, hogy többet vállalna ennyi idősen, mint amennyit még meg tud csinálni. Pár meccs még lehet benne, de szerintem már csak egy lesz. Az pedig a WM-n egy revans Lesnarnak. A legtisztább egy Buried Alive meccs lenne, amivel Taker befejezhetné a karrierjét a méltó módon.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugyan már gondolj bele mi volt a WM után is. Minden hírportál megírta milyen szarul van és abból is hónapogig lábadozott.

   Törlés
  2. Utálom ha a "méltó módon" azt takarja, hogy veszít. Nálam a méltó módon egy győzelem, majd egy bejelentés a visszavonulásról. De ha a WWE találna egy megfelelő figurát, akkor elő lehetne adni, hogy Undertaker megfiatalodva feltámadt és egy új pankrátor használhatná a nevet. Bár jobban belegondolva, ez valahol legenda káromlás. Vissza is szívom. Hülyeség. Ilyeneket a barom HHH szokott kitalálni, csak ő rögtön belecsap a lecsóba ahelyett, hogy még egyszer átgondolná.

   Törlés
 7. Vissza kellene volnulnia a legendának mielőtt túl késő...

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.