Header Ads

Mikor folytatódik a The Undertaker vs. Brock Lesnar feud?

http://www.independent.co.uk/incoming/article10400740.ece/alternates/w620/Taker.jpgBelső információk szerint a The Undertaker vs. Brock Lesnar viszály egy ideig nem fog folytatódni, ugyanis a tervek szerint The Undertkaker csak a WrestleMania 32 előtt, míg Brock Lesnar csak októberbe tér vissza a WWE-be! Úgy látszik azonban, hogy a WrestleMania-n ismét meccsük lesz!

The Undertaker valószínűleg ismét hosszabb pihenőt fog kivenni, a tervek szerint ugyanis ismét csak a WrestleMania előtt pár hónappal bukkanna fel az adásokban, hogy felvezesse a mérkőzését, amely így nagy valószínűséggel Brock Lesnar ellen lesz ismét.

Brock Lesnar pár hónapig szintén nincs WWE-s eseményekre hirdetve, a legközelebbi esemény egy október 3-ai live event lesz amin meg fog jelenni a Madison Square Garden-ben, amit a WWE Network-on élőben lehet majd követni!

7 megjegyzés:

 1. Válogasd meg inkább a szavaidat egy Legendáról beszélsz!!!! Amúgy meg egyet kell értenem István Deákkal tényleg unalmas. Mért megint Lesnarral??? Azt érik el, hogy Taker kinyiffan a ringben.... Mért nem hozták össze Stinggel vagy Kane-nel?!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 2. Lesnar egy őserő,néha tényleg fékezhetetlen a kötelek közt.Taker előbb-utóbb tényleg úgy jár,ahogyan Kane The Demon írta,lepukkan egy meccsen.Egy ilyen legenda ne úgy búcsúzzon már el a rajongóitól,hogy betolják egy tolókocsin a ringbe...

  VálaszTörlés
 3. Lesnart jövő héten a Wyatt family meg fogja támadni, ezért lesz távol utána kb. egy hónapig. Dallas miatt bosszút állnak rajta. Utána velük fog feudolni ha visszatér. Survivor series-en pedig Wyatt family vs team Lesnar lesz. (Jó is lenne) :)

  VálaszTörlés
 4. Undertaker már nem fiatal, de neki van talán a legnagyobb múltja az egész WWF/E-ben.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.