Header Ads

Mi történt a RAW után Brock Lesnar & The Undertaker között?

A hétfői RAW adás után Brock Lesnar és Paul Heyman még hosszú percekig a ringben maradtak, hogy Undertaker támadását „eladják” a nézőknek.

Majd ezek után Lesnar egy mikrofont kért, mielőtt a térdeire rogyott – majd azt mondta „ez jó volt barátom” amivel Undertaker támadására célzott.  Majd ezek után Lesnar megköszönte a hazai közönségnek az estén való részvételt, és megígérte, hogy a SummerSlamen ismét legyőzi a halott embert.

13 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Csak eljátszottam a gondolattal, de nem lehet, hogy lesz egy Rock vs Lesnar meccs Taker meccse helyett a Summer Slamen?
  Látva a Raw-t, egyszerűen kizárt dolog, hogy Taker kibírjon IGAZÁN KOMOLY sérülés nélkül 2-3 Suplex-et... Ha meg Lesnar annyira visszafogja magát, az nagyon béna lesz.
  Már a raw-n is lehetett látni, hogy menne neki, de a forgatókönyv miatt megállt.

  Nem hiszem, hogy a WWE ennyire megkockáztatná Taker sérülését. Persze, felkészült, meg minden, de lehet látni a mozgásán, hogy az izületeivel nincs minden rendben.

  Persze Rock sem reális lépés, csak őt emlegették, hogy a helyszínen lesz. Nem tudom, a lényeg, hogy valaki más fog kiállni Lesnar ellen? Nem tűnik elképzelhetőnek ebben a helyzetben?

  VálaszTörlés
 3. Szerintem meg Taker nyer most!!! aztán vagy vissza vonul vagy majd látjuk mi lesz hogy lesz tovább...!! De most Taker tuti nyer!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most szerintem Taker megnyeri es a WM-en Lesnar legyozi Taker-t es Taker visszavonul

   Törlés
  2. A tavalyi WM-en legyőzte Lesnar a halott embert. Nem hiszem hogy ez még 1x előfordulna. Szerintem Taker legyőzi Lesnárt és akkor vonul vissza.

   Törlés
 4. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egy Reigns Lesnar meccset jobban megnézénék

  VálaszTörlés
 5. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egy Reigns Lesnar meccset jobban megnézénék

  VálaszTörlés
 6. rémelem hogy nyerni fog a deadman!!!de mért pont megint lesnarral tették össze????mert azért be kell ismerni hogy brutális lesnar a ringben és nem biztos hogy jot tesz undertaker egészségi állapotának!!!de mindegy ennek csak akkor lesz értelmei ha nyerni fog undertaker!!!meg kétszer kikapjon???

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért mert a storyline szerint Paul Heyman mindig a Streakkel dicsekedett és Takernekk ez nem tetszett és visszajött bosszút álni

   Törlés
 7. hát aki a feudban dominált általában, az veszít a meccsen... nem túl jó hír a Deadmannek

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, de én azt is észrevettem, hogy legtöbbször minden héten más dominált és aki utolsó héten dominált az veszített a PPV-n. De persze mire ezt észrevettem, már ez is vesztett az igazságából :D

   Törlés
  2. Tavaly a WM előtti Raw-n Lesnar adott egy F5-ot Undertaker-nek, majd nyert is a Mania-n.Lehet, hogy most ugyanez lesz, csak fordítva.Most is Taker dominált, és a SS-en is nyerni fog, legalábbis remélem.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.