Header Ads

Mi történik ha Cena nem kap orvosi engedélyt a SummerSlam-re??

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/01/04/14/29/568/sethrollins.jpg
A hírek szerint a WWE máris elkészült a B tervvel arra az esetre, ha John Cena nem tudna szembenézni Seth Rollins-szal a SummerSlam-en!

Cena továbbra is pihenni kényszerül a nemrégiben elvégzett műtétje után, miután két héttel ezelőtt orrtörést szenvedett a RAW-n.

Amennyiben Cena augusztus 23-káig zöld lámpát kap az orvosoktól, akkor Rollins lesz az ellenfele, ám amennyiben tovább kényszerül távol maradni, úgy Rollins egy triple threat meccsen fogja megvédeni a címét Randy Orton, és Sheamus ellen.

10 megjegyzés:

 1. A B terv sokkal jobban hangzik, biztos jobb meccset kapnánk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ja,a két pofozógép és a tehetség csatája :)

   Törlés
  2. Ha pusolni akarják Cesaro-t akkor mért nem ő a 3. ellenfél? Inkább az unalmas Randy...

   Törlés
  3. Cena-val tuti jobb meccset nyomnának mint Ortonnal meg Sheamussel...

   Törlés
 2. Tuti lesz meccs. Ráadásul ez lesz John Cena 9-dik WWE bajnoki öv mérkőzése a Summerslamen, zsinorban az ötödik. Ezen kívül még egyszer vívott egy us övest, egy Batistával való single-t és a WWE vs Nexust. Ez azért durva, hogy mennyi esélyt kapott.

  VálaszTörlés
 3. A 3. személy nem Sheamus lesz hanem Kevin Owens, A Kelta a táskát váltja majd be ;)

  VálaszTörlés
 4. Szerintem nagy hiba volt Sheamus-nek adni a taskat.. Nem eleg eros a karaktere hozza,visszajott nyomott egy nagyon gyenge semmit mondo feudot Zigglerrel aztan tessek taska... Cesaro az akit a kozonseg zabal tehetsege a plafont veri izomzatat tekintve is kivalo mi kell meg hogy bajnok legyen?? Ja a ven fasz szimpatiaja... mar mindent ertek

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ja mert te szerinted azt kell éltetni akit a közönség zabál és tehetséges,Sheamus is tehetséges csak igen gyenge most a karakterje aminek nem örülök mert Sheamusfan vagyok remélem erősítik a karakterét.. Ja és nem vén fasz Sheamus 37 nem öreg te hülye gyerek.! -.-

   Törlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.