Header Ads

Mi lesz The Undertaker-el a SummerSlam után?

A nyár legnagyobb eseményének főmérkőzése a The Undertaker vs. Brock Lesnar összecsapás lesz, amely egyfajta visszavágónak is tekinthető a két fél között, hiszen mikor ők ketten utoljára találkoztak a ringben, Brock Lesnar legyőzte Undertaker-t és megtörte a streak-et!

http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2015/07/BAT15_Photo_256-1627181697.jpg

A meccs kimeneteléről még egyelőre mindenki csak találgatni tud, az azonban biztos, hogy The Undertaker a gála után maximum egy-két alkalommal fog megjelenni, utána újabb, legalább féléves pihenőre fog ismét menni a következő WrestleMania-ig.

The Undertaker visszatérésének az indoka egyébként feltehetőleg az, hogy a WWE Network előfizetőinek a száma ha nem is sokkal de csökkent, a WWE pedig így akarja ismét növekvő irányba mozdítani az előfizetők számát!

11 megjegyzés:

 1. Azért nem biztos, hogy nagy pihenőre megy... legalábbis már tény: ott lesz az októberi Mexikóban zajló turnén, 3 városban is! Persze lehet, hogy tv-adásokból kimarad, attól függ szerintem, mennyire fárad majd el a meccsen vagy ne adj Isten, nem-e sérül meg újból :S

  VálaszTörlés
 2. Miért erőltetik ennyire undertakert. Könyörgöm már 50 éves. A fiatalokkal kéne foglalkozni nem az öregekkel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ettől az 50 évestől az egész aréna beszarik amikor meghallja a gong-ot :) Minden megmozdulása OMG meg This is awesome moment. Nézzétek meg a promóját, amit Lesnarnak küldött a Bg után :) Mindenki kussban hallgatta, minden betűjét. Talán egyszer valaki bele kiáltott de valószínű a többi fan befogta a száját :) Ez az 50 éves ember a cég szíve, ha ő nemlesz, akkor hal meg a WWE. Onnantól már lezárul az, ami értéket adott a cégnek. Az új WWE-ben, meg már most nincs olyan, akire 5-10 év múlva úgy lehetne tekinteni mint most rá. Hiába tehetségkutató, hiába NXT, még egy olyan korszak nem lesz a WWE-ben, mint volt. Nem lesz még 1 Triple H sem egy HBK, sem Stone Cold, sem Rocky. És ez csak pár olyan név a múltból, ami igaz, hogy néha kísérti a jelent, de nem marad meg úgy, mint a legendák. Hiába használ Ziggy sweet chin music-ot, superkick néven, ha nincs olyan feudja vagy diadala, ami beírhatná őt a nagyok közé. Bryannek már van, de neki még évek kellenének, és nem a kis padon, vagy a kórházban, hanem a ringben. Minek is süketelek, úgy is le lesz ordítva a fejem :)

   Törlés
  2. Tokeletesen leirtad, ugyanez a velemenyem!

   Törlés
  3. Tokeletesen leirtad, ugyanez a velemenyem!

   Törlés
  4. Attila: max. respect :D Nekem UT a No.1 kedvencem és mindig jó érzés viszontlátni :D Na meg így van, ő az utolsó nagyok egyike (ok, Hunter és Kane is ott vannak, de a mostani karaktereik sajnos csak árnyékuk hajdani önmaguknak -.-") és tökéletesen mondtad: lehet John Cena a cég arca, viszont Taker a cég szíve-lelke! Nem is értem, egyesek hogy képesek róla tiszteletlenül beszélni?? Meg hagyjuk már az ilyeneket, hogy "minek az öregek?" Hát könyörgöm: ők alapozták meg ezt a rohadt céget a mostani generáció számára, hadd szerepeljenek már kedvük szerint, mikor akarnak :D Egyébként félreértés ne essék: szeretek sok mostani tehetséget mind a main rosterben, mind pedig NXT-n... de sajnos sokan közülük el fognak tűnni a süllyesztőben vagy jobberként fogják tengetni a napjaikat, esetleg kilépnek és megpróbálják (újra) az indy cégeknél vagy Japánban. Na meg azért tény és való: jelenleg nem tudnak egyszerűen olyan feudokat (vagy csak nagyon keveset) írni, aminél elégedetten csettintenék... azért régebben sok ilyen volt! Konkrétan az elmúlt évekből egyedül a Shield és Bray Wyatt/a Wyatt Family azok, akik ki tudtak számomra tűnni és vissza tudtak valamicskét adni a régi hangulatból. Persze ott van (lenne) Daniel Bryan, aki nagy kedvencem volt már az NXT-s debütálásakor is, mert ismertem korábbról... de való igaz, a sérülések miatt nem tud kibontakozni, pedig épp a minap olvastam Kurt Angle-lel egy interjút, amelyben HBK-hoz hasonlította Daniel-t - ugyebár nem véletlenül, mert ő is tanította annak idején - és azt mondta: ha még visszajön a WWE-hez, mindenképp vele szeretne egy nagy meccset! Márpedig azért ez sokat elmond, hisz Angle nem egy senki, akinek a véleményére ne lehessen adni! Vagy ott van Cesaro... kurva nagy tehetség, de egyszerűen vagy nem pusholják eléggé, vagy semmilyen karaktert adnak neki, most pl. "csak úgy" face lett, mert Kevin Owens-szel kezdett viszályba... akit szintén rohadtul bírtam már ROH-ban is és jól is kezdték felépíteni, csak hát persze egy győzelem után Cena fölött - mikor is Johnny fiú cuccai elkezdtek esni ugyebár - rögtön két vereséget kellett bekapnia, pedig kb. lehetne belőle egy "pocakos Lesnar 2.0", így persze nem lesz :S Na mindegy, nem koptatom én se a szám, a lényeg igazából az, hogy hiába sok a fiatal feltörekvő név, ha nem tudnak belőle egy jövőkori legendát faragni!

   Törlés
 3. Szerintem most Taker nyer.Wrestlemanian 3. meccs amin Lesnar nyer és temeti is a sírásót.

  VálaszTörlés
 4. És ha nem lesz Undertaker kivel csinálják majd ezt meg?? :) :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.