Header Ads

Máris meg van a Tough Enough győztese?!

https://www.wwetoughenough.com/f/misc/testudio_joshuabredl_article_2.jpgMint kiderült a WWE vezetősége már meg is válaszotta a maga kedvencét az idei Tough Enough sorozatból!

A hírek szerint a vezetőség teljes teszését elnyerő Josh lesz az idei sorozat nyertese, ám ha a nézősereg a végén még sem őt hozza ki győztesnek, a WWE nagy eséllyel akkor is szerződést fog neki ajánlani.

10 megjegyzés:

 1. Ha nem ő nyer, de akkor is szerződést kap, akkor mi értelme van enne az egésznek? o.O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mert több sztárt fedeztek már fel, nem csak az jár jól aki nyer. Nekik ő tetszik de gondolom Tanner nyer és máris 3 "győztes" van. Ryback sem nyert anno...

   Törlés
  2. Az a baj hogy egy valóságshow csináltak egy tehetség kutatóból hogy több előfizetője legyen a Networknek, A nyertes majd max egy NXT szerződést kap, nem hiszem hogy main eventert akarnak.

   Törlés
 2. Csak szerintem hajaz egy kicsit Reigns-re?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valójában csak azért rendeztek most Tough Enough-ot, hogy egy Reigns alkatú csávó nyerjen, ezáltal Roman Reigns is elfogadottabb lesz a közönség köreiben. (Csak vicc)

   Vagy mondjuk, mint a Barátok közt-ben. Egyik adáson Reigns jön be, a másikon meg már ez a csávó, mint Roman Regins:D az milyen szar lenne.

   Törlés
 3. Remélem nem lesz akkora fos mint Reigns :D

  VálaszTörlés
 4. Szerintem még Corbin-ra is hasonlít :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Inkább Reigns hasonlít rá, Corbin egy legenda.

   Törlés
 5. HA Tanner, ha Josh nyer, mindketten maradnak. A WWE sem hülye, hogy két ilyen tehetséget elveszitsen :D Díva részen más, de ez duó eléggé látványosan teljesitett eddig. The Miz is innen lett WWE bajnok, szóval bármi lehet. Az utolsó széria, amit annó Austin vezetett... hát ott rosszul döntöttek, a második helyezettnek kellett volna nyerni egyértelműen, nagyon hajazott Ortonra

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.