Header Ads

Már nem kell sokat várnunk Daniel Bryan visszatérésére!

A WWE korábbi bajnoka Daniel Bryan aki jelenleg még mindig a sérülése miatt van távol a szervezettől elképzelhető, hogy már megkezdte a gyógyulásának utolsó fázisát, ugyanis az orvosok szerint nagyon jól halad a rehabilitációja!

http://static.sportskeeda.com/wp-content/uploads/2014/12/5-1419932952.jpg

Bryan csak úgy, mint korábban most is nyaksérüléssel küzd, ám az orvosok szerint ha így halad akár egy-két hónapon belül kész lesz arra, hogy ismét a ringbe lépjen.

Daniel Bryan az interkontinentális bajnoki övet volt kénytelen a sérülése miatt leadni, sokak szerint ha visszatér azonban már nem ezt, hanem ismét a WWE nehézsúlyú világbajnoki övet fogja megcélozni!

15 megjegyzés:

 1. Azt ha meglesz az öv akkor lesérül xD

  VálaszTörlés
 2. Remélem tényleg hamarosan visszatér! :)

  VálaszTörlés
 3. Óó istenem, minek?? Bryan túl sérülékeny és szar. Erre nem tudok jobbat mondani, semmi arca, ereje nincsen, és ha megint ő lenne a bajnok én kikészülnék..Lehet most szidni, hogy utálom, de ezt nem tudom szebben mondani.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is vissza tér és az egész wwe universum öt nyalja majd és nem lesz más aki esetleg bajnok lehetne pl:roman reigns

   Törlés
  2. Pl:Dean Ambrose, Cesaro, Kevin Owens, Neville, Crowe.

   Törlés
  3. cesaro neville crowe???
   KO az aki nagyon jó :)

   Törlés
 4. Én örülnék neki, ha visszatérne, de a saját érdekében én azért még várnék 1-2 évet.Ha vissza is tér, remélem, nem terelik egy darabig(évekig) a bajnoki öv felé.Meg ez a YES!!!!!! szarság is mi?

  VálaszTörlés
 5. Dean Rules ezzel nem vagy egyedül. Én szivem legméllyéből utálom Bryant. Nem kell nekünk ő ide. Nélküle is tökéletesen megvagyunk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem magával Bryan-el semmi bajom mert kurva jó pankrátor. Nekem ezzel a face karakterével van már bajom meg ezzel a hülye beard-es kinézetével. Nekem amikor WHC bajnok és heel karakter volt sokkal jobb volt. Jó lenne ha viszatérne heel lenne de ez csak álom.

   Törlés
  2. Nekem semleges most.Amikor a Yes mozgalom volt,akkor nagyon utáltam mert orrba-szájba nyomatták,de most nincs vele bajom.Igaz,meg se éreztem a hiányát.

   Törlés
 6. Visszatér!!..és ahogy beér a ringbe,jön Kane, 3-4 Tombstone Piledriver és újabb jó pár hónapos kihagyás, vagy rosszabb..

  VálaszTörlés
 7. Nagyon remélem, hogy WWE Bajnok lesz még hisz el sem vesztette....

  VálaszTörlés
 8. Ha lenne egy csepp eszük, abszolút titokba betenném a Rumble meccsbe és megnyerné azt majd WM főeseményen Rollins ellen menne. Iszonyatosan jó feudot tudnának ők csinálni.
  Ráadásul a két legjobb in-ring pankrátorok szinte. Rohadt technikás mindkettő remek meccs lenne.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.