Header Ads

John Cena-nak vissza kell fogni magát a gyógyulás érdekében!

John Cena a Twitter-en számolt be róla, hogy az orvosok azt kérték tőle, hogy az elkövetkezendő hetekben kicsit fogja vissza magát az edzések során, hogy a SummerSlam-ig tökéletesen meggyógyuljon az orra! Úgy látszik, ő azonban ezt nem veszi komolyan!

http://healthyceleb.com/wp-content/uploads/2013/08/John-Cena-Workout.jpg

Bár John Cena válaszát még nem tudjuk, Seth Rollins a hétfői Raw-n kihívta őt egy bajnoki címmérkőzésre a SummerSlam-re, ahol mindkét bajnoki öv, a United States és a WWE nehézsúlyú világbajnoki öv is terítékre kerülne, a győztes pedig mindent vinne. A mérkőzés természetesen valószínűleg meg lesz tartva, ám John Cena törött orra az elkövetkezendő hetekben még mindenképpen gyógyulni fog.

Az orvosok figyelmeztetése ellenére John Cena az edzőteremben nehéz súlyokat emel, amelyek akár árthatnak is a gyógyulásának, ám John Cena szerint a gyógyulás a legnagyobb rendben zajlik és nincs miért aggódnia.

12 megjegyzés:

 1. Ugyis DQval zarul ez a mecss... nem tudom elkepzelni hogy pont ez a ket ovet egyesitenek.. meg mondjuk hulyen is jonne ki hogy van egy WWE World heavyweight United states Champion meg mellette egy Intercontinental champ, igyis erezni a sima WHC ov hianyat hova mar ettol kevesebb ov?

  VálaszTörlés
 2. Legalább sérült marad és Cesaro lesz a kihívó(szép álom).

  VálaszTörlés
 3. Biztos hogy Cena fog nyerni, mert az nem történhet meg hogy Cena öv nélkül marad. Ráadásul a WWE World Heavyweight Championship elég fontos szerepet tölt be Cena életében, tudja hogy kell megszerezni. Rollinsnak esélye sincs az US öv megszerzésére ebben a felállásban. A másik forgatókönyv a DQ és minden marad így.

  VálaszTörlés
 4. Valaki beavatkozik szerintem a végén, mondjuk talán Seth ellen Kane (remélem, maszkban jönne, nem öltönyben xD), Cena ellen meg nem tudom, ki... lehet lesz egy meglepi ember, ha már úgy is 4 órásra gondolták az idei SS-t :D

  VálaszTörlés
 5. Legyen igazad mert olyat is olvastam hogy azert lesz 4oras mert fellep Bruno Mars meg Ed Sharen...:"D

  VálaszTörlés
 6. Legyen igazad mert olyat is olvastam hogy azert lesz 4oras mert fellep Bruno Mars meg Ed Sharen...:"D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát ha meg merik tenni, hogy - az előzetes pletykák ellenére - mondjuk kihagyják Sting-et és helyette zenészek lesznek, akkor az számomra még egy szög a WWE koporsójába... pedig úgy beleéltem magam, hogy a jó öreg Icon és mondom, talán feudba keveredik Wyatt-tel - köztük megnéznék egy meccset! - vagy mit tudom én? Még azt tartom/tartottam kizártnak, hogy úgymond "segít" Takernek legyűrni Brock-ot, aztán mondja neki: Na jól van öregem, de én még itt vagyok neked, mint legyőzendő ellenfél! Ugyanis számomra egyfajta álommeccs lenne egy Sting - Taker meccs, mivel az all-time kedvenceimből nagyrészt már csak ők maradtak + ugye sose meccseltek még -.-" Na de a lényeg: akkor már legyen WM-szintű az egész és ne nyomják tele ilyen "koncert" dologgal!

   Törlés
  2. *Még azt SE tartom/tartottam...

   Törlés
  3. Szerintem Takernek mar tavaly vissza kellett volna vonulnia.:/ Nincs mar olyan allapotban hogy olyan szintu meccseket nyomjon mint anno HBKval. De ha mar itt van akkor igen mehetne egy Sting vs Taker meccs de azzal mar tenyleg zarjak le szerencsetlen kartierjet mert mar reg megerdemelne egy helyet a HOFben...

   Törlés
  4. Pontosan így gondolom! Mondjuk nálam all-time No.1, ezért kicsit nehezen engedem el... de be kell látnom, fiatalabb nem lesz! Azért még a "bosszúját" szívből kívánom, teljesítse be a Beast-en, aztán még egy szép visszavonulós meccset szeretnék közte és Sting között mondjuk a jövő évi Mania-n (az úgy is Texas-ban lesz, ami mindkettejük hazája) és akkor HoF, így van :D

   Törlés
 7. Tippelni merek: Cena megnyeri a meccset és vele együtt a WWEWHC övet is, de jön Sheamus, beváltja a tatyót, lerúgja a finisherével és ő lesz a WWEWHC bajnok.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.