Header Ads

John Cena megfogja dönteni Ric Flair rekordját?

Ha a SummerSlam-en John Cena tisztán legyőzi Seth Rollins-t és megszerzi a WWE nehézsúlyú világbajnoki címet, akkor ezzel tizenhatszoros bajnok lesz, amivel megdönti Ric Flair rekordját!

https://fcwwecl.files.wordpress.com/2015/02/john-cena1.jpg

Bár a WWE azt tervezi, hogy Cena és Rollins SummerSlam mérkőzése úgy fog zárulni, hogy egyik bajnoki öv sem cserél gazdát, azonban a jövőben John Cena nagy valószínűséggel meg fogja dönteni Ric Flair rekordját.

Ezzel John Cena is számol, hiszen a Twitter oldalán írt arról, hogyha egyszer tizenhatszoros bajnok lesz, akkor az emberek az interneten még jobban fogják őt utálni, már ha ez lehetséges.

21 megjegyzés:

 1. Utálják Cena-t ide vagy oda akkor is az egyikk legjobb és szerintem megérdemelné

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igy van!Lehet hogy utálni fogják többen de vasárnap lehetne a karriere csúcspontja ha megveri rollinst.

   Törlés
  2. Akkor volt a karrierje csúcspontja amikor megfelelően benyalt Vince-nek meg a többieknek. Vicc lenne, ha megint ő szerezné meg a vb övet, így megint maga mögé szorítva a tehetséges pankrákat. Volt már ő elégszer bajnok, vonuljon vissza szépen, vagy maradjon a középszerben az US öv védéseivel. Cena csak a cég arca, nem a legjobb. :D Egy tucat jobb biztos van nála a jelenlegi rostában, csak nem kapnak megfelelő push-t, mert már minden a pénzről szól.

   Törlés
  3. Faszt. Ez rohadtul nem rajta múlik, csak McMajom kedvence, úgyhogy Cena ddig örülhet amig az az idióta él. Utána pápá....

   Törlés
  4. Marciinak igaza van. Amig mekmajom itt van, addig széna egy karriergyilkos marad. De ha HHH-é lesz a cég, akkor minden nagyon meg fog változni.
   Benedek: MI AZ HOGY MEGÉRDEMELNÉ??!! Most aztán kurvára kihúztad a gyufát nálam. Mi az hogy megérdemelné? Kurvára nem érdemli meg. Tudod miért? Mert ennek mocsok disznónak 12-13 év alatt sikerült 15x-ös bajnoknak lennie, mig Ric Flairnek tudod hány év alatt sikerült 18-20x-os bajnoknak lennie? 36 ÉV!!! Ráadásul hadd idézek a Wikipédiából: "2003. első félévben Cena folyamatosan könyörgött egy Brock Lesnar elleni bajnoki meccsért, amit végül meg is nyer magának, ..." Na szóval ki kezdte ezt az egészet?

   Törlés
  5. Tamás azért remélem azt te is tudod, hogy ameddig nincs meg Cena utódja, addig ő itt lesz és még egy kis szikrát sem látok az új utódból ;) Cena-t lehet szidni, de egy jó pankrátor, a közönség imádja (a PG előtt is imádták), ha meg party time lesz, akkor ugyan úgy fognak érte örjöngeni, mint Rock-ért ;)

   Törlés
  6. Úgy nem is lesz utód ha elkaszálnak mindenkit, aki erre érdemes lenne. Egyébként meg, ha annyira akarnának egy utódot találni, már rég itt lenne és ő lenne nyomatva.

   Törlés
 2. Amúgy két dolog: az egyik, hogy Flair önmagát 21-szeres világbajnoknak mondja (utánanéztem és van benne valami, mert van pár öve, amit "betiltottak" vagy nem ismernek el most már); a másik pedig, hogy a WWE-n és TNA-n kívül majdnem mindenütt 18-szoros világbajnoknak ismerik el... de egyébként nagyon remélem, a szuperkatona hoppon marad, mert nem érdemli meg, hogy megdöntse!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. amugy szerintem megfogja dönteni 2 éven belül!!bár szerintem senki nem érdemélné meg!!!!de mindegy inkább győzőn undertaker nagyon szurkolok neki!!!!

   Törlés
  2. Hát én is, nehogy azt hidd! Ha megint elveretik Lesnar-ral, szerintem idén passzolok minden WWE-adást... valahogy nem venné be a gyomrom, hogy az all-time kedvencemet, aki már negyed évszázada dolgozik a WWE-nek, megalázzák ismét (mert valahol a Streak elvétele is az volt!) :S Arról nem beszélve, hogy a mostani RAW-n a tömegbe tudtam volna hajítani egy gránátot LOL Mocskos szarháziak, úgy fújoltak/fütyülték a Deadman-t, csak mert nekitámadt a kis helyi szülöttjüknek :D Remélem, SS-en ad neki vagy 3 Tombstone-t (bírom Brock-ot amúgy, de már lassan annyira overrated lett a karaktere, hogy ez már azért túlzás, ha engem kérdeztek)

   Törlés
  3. Srácok, leírom még egyszer, döbbenet, hogy miket hordtok össze:

   UNDERTAKER LE AKARTA ADNI A STREAK SÚLYÁT!!!! MÁR TÖBBSZÖR FELAJÁNLOTTA TÖBBEKNEK, MERT ÉREZTE, HOGY AHOGY ÖREGSZIK, EGYRE KEVÉSBÉ REÁLIS, HOGY ÁLLANDÓAN GYŐZ!!!!
   VINCE VOLT AZ, AKI AZT MONDTA, HOGY CSAK OLYAN VEHETI EL, AKINEK A KARRIERJE ELVISELI, LESNARRA TOLTA, AKI AZ ELŐZŐ NAP TUDTA MEG, HOGY MOST KELL GYŐZNIE!!!

   Lehetne, hogy ne írjatok már folyamatosan ilyen saját magatoktól kitalált butaságokat? Ki mondta, nyilatkozta bárhol is, hogy Takert "elverették"? Egy ilyen kaliberű sztár azt tesz, amit akar, hozzá alakítják a műsor alakulását. Ne legyetek már ilyen naivak, tényleg fárasztó olvasni.
   Az ő karakterén már nem a kis szaros kreatívok döntenek, ugyanúgy, ahogy Cenáén sem!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Törlés
 3. Tudod Wienner, veled az a baj, hogy rohadtul elfogult vagy, és nem a tényeket nézed hanem azt, hogy ki a te kis kedvenced. Viszont a tény attól még tény marad. Undertaker felett már eljárt az idő. Egyáltalán nem kellene már meccselnie, más feladatokat is el tudna látni a WWE-ben, és akkor talán nem lenne "megalázva", ahogy te mondod. Na de kérdem én, még ha valami miatt meg is veri Lesnart, hogy lenne már az hiteles? Egy kiöregedett ember egy volt UFC bajnokot, aki nála 15 évvel fiatalabb és sokkal jobb kondiban van, hogyan tudna már lenyomni. Én tisztában vagyok azzal is, hogy ez az egész egy színház és a vezetőség dönt mindenről, de inkább akkor már Lesnar legyen overrated. Az milyen overrated lenne, ha most a Deadman győzne? Mire fel?!? Csak mert legenda? Tudni kéne, hogy mikor kell abbahagyni. Bár gondolom nem csekély mennyiségű lóvét kaphat, hogy bevállalta.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. akkor arra válaszoljál hogy mért azzal kelet megveretni undertakert aki rohadtul nem érdemelte meg mert csak a pénzért jött vissza brock!!!!meg kétszer legyözze undertakert mit csinált hogy megérdemélné inkább menjen vissza az ufc-be!!!

   Törlés
  2. the game, itt már nem a vezetőség döntötte el.. tudtommal már anno felajánlotta Ortonnak is streakjét, de ő nem akarta elvenni, Punk se, Brock elfogadta és ennyi a történet!
   Engem egyetlen egy dolog idegesít ebben a streak dologban, hogy minek kellett egymás után két WM-en Triple H ellen mennie és két egymás utáni WM-en Shawn Michaels ellen? találtak volna mást is...

   Törlés
  3. tudod egyetértek azzal hogy mért kelet kétszer shawn-val meg hunterrel menni abba tényleg nagy igazad van!!

   Törlés
  4. Kivel kellett volna akkor? Koko B Ware jó lett volna? :D :D
   Ami azt illeti, HBK ellen két olyan meccset csinált, hogy az agyam eldobtam. Szenzációs volt.

   Lesnarral lehet bajotok, de egy dolgot tisztázzunk le: hiteles. És ez szerintem elengedhetetlen. Heymannel együtt meg szerintem zseniálisak. Kifejezetten imádom a Heyman promókat, Lesnar meg ha ezt a Suplex City baromságot elfelejti majd és nem 20-at csinál egy meccsen, akkor szerintem rendben van nagyon, látványos, amit csinál. :)

   Törlés
 4. Sztem Sheamus beváltja a táskát! .: https://www.youtube.com/watch?v=T_OytWm0Dbg

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.