Header Ads

John Cena lesz a fiatal tehetségek segítője!

Mint ahogyan arról beszámoltunk, John Cena-nak már csak pár éve van hátra, mint aktív pankrátor a bizniszben, belső információk szerint a WWE pedig azt várja el tőle, hogy amíg itt van, minél több fiatal tehetségnek segítsen magasabb szintre jutni!

http://dailywrestlingnews.com/wp-content/uploads/2015/07/Cena-Cesaro-620x350.jpg

John Cena még mindig a WWE első számú pankrátora, az aktív pankrátorok közül az ő neve a legismertebb mint az USA-ban, mind az egész világon, az ő termékeiből fogy a legtöbb és az utódja egyelőre még nincs meg.

Az igaz, hogy az elmúlt évekhez képest sokkal jobb a WWE helyzete, a rengeteg független tehetség felvásárlásával, az NXT és a Performance Center élindításának köszönhetően el vannak látva tehetségekkel, akik azonban még mindig nem kapnak elég lehetőséget, hogy feltudják építeni saját karakterüket és így a jelenlegi nagyok utódjává válhassanak.

John Cena szerepe többek között ebben fog változni, a következő években a tervek szerint ő lesz az, aki a fiatal tehetségeket támogatásában és segítségében fogja részesíteni és aki megérdemli, azt magasabb szintre fogja emelni.

15 megjegyzés:

 1. Mindjart jonnek az olyan kommentek hogy pont az ellenkezojet csinalja :DD

  VálaszTörlés
 2. Pont az ellenkezőjét csinálja

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valahogy nem tudom azt elképzelni cenarol hogy majd a jövőben ő feudokat fog bukni mások kedvéért.

   Törlés
 3. Ő az ásó megtestesitője xD Nehogy már pont ő tolja fel a tehetségeket. Cena ahhoz jobban nyal hogy ő ezt csinálja xD

  VálaszTörlés
 4. Hát, Kevin Owens és Rusev nagyon ki lettek segítve :D Remélem, ha Finn Bálor feljön hamarosan NXT-ből, őt nem fogják elásatni vele... egyébként szép lenne, ha ezt megvalósítanák, csak ahhoz Cena-nak is úgy kell hozzáállnia, hogy akkor vállaljon be pár vereséget (aztán ne győzzön le utána rögtön vissza senkit, mint ahogy volt Kevinnel, csak mert elkezdtek visszaesni a cuccai eladásai)!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na mintha Rusevet nagyon kellett volna segíteni ;) Majdnem egy évig veretlen volt, én már untam, örültem neki, hogy Cena elverte, Owens meg majd valaki más fogja feltolni, hidd el, segített az ismertségén, hogy újoncként Cena-val meccselhetett. ;)

   Törlés
  2. Hát az ok, én pl. Rusev-et az orosz gimmick-jével nem bírtam, hidd el :D Csak szerintem sok volt az a 3 vereség egymás utáni PPV-ken Cena ellen, de talán rendben lesz most már (bár ez a Lana-s ügy szerintem túl van játszva, de mindegy). Owens-szel meg "sajnos" elfogult vagyok, mivel ismertem már ROH-ból és ott nagyon megkedveltem, szóval bocsi, ha nem tudok tárgyilagos maradni ;) Egyébként abban igazat adok, hogy az első PPV-s meccsén megverhette John-t, csak utána én nem verettem volna meg vele kétszer is, ráadásul ez az utóbbi, hogy feladta az STF miatt, hát nem tudom... szerintem gyengült a karaktere, de ne legyen igazam! Na meg pl. igaz nem pont ide tartozik, de elhiszed, milyen jó érzés volt nekem pl. most a Smack fő meccsét látni (Cesaro-Neville vs Kevin-Seth tag meccs volt amúgy)? Már csak azért is, mert mindannyiukat ismertem korábbról és örültem neki, hogy végre itt vannak a "világ tetején", hisz azért bár jelenleg én se vagyok megelégedve a WWE teljesítményével, ettől még valljuk be: a világ vezető pankrátor-cége most is. Szóval büszke voltam rájuk, hogy idáig jutottak és igazából négyük közül bármelyikükben/mindegyikükben akár látom a jövő nagy legendáit, csak ehhez az kell, hogy tényleg segítsék őket felfelé, szóval ha tényleg ilyen szerepet fog játszani Cena, akkor egy rossz szavam se lesz, az biztos :D

   Törlés
 5. Én egy kicsit pontosítanám ezt a kijelentést. Cena azokat a fiatalokat fogja segíteni akinél Vince a pénzt látja, nem a tehetséget. Lásd Roman Reigns. 1-2 év azt világbajnok lesz belőle, nemúgy mint a full tehetséges Cesaro vagy Owens

  VálaszTörlés
 6. Az hogy Cena nyer nem azt jelenti h "jol nyal" meg hogy nem fog "feudokat bukni mások kedvéért" erről nagyon nem ő dönt!!!! Ő végzi a munkáját azt csinálja amiért fizetik ilyen egyszerű.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kérlek szépen, amit írtál az NAGYON NEM IGAZ!! Hogyha nem ő áll a középpontban, nem nyer övet, akkor rinyál. És ő jómaga is dönt a saját meccseiről. Tetszik vagy sem ez a kurva nagy igazság.

   Törlés
 7. Istenem szinte már eltemettétek,holott annyi az egész hogy elkezdte tervezni az életét arra az esetre ha a teste már nem lesz alkalmas a pankrációra.
  A fél világ várja hogy visszavonuljon de bármennyire is szeretnék még "csak" 38,már nem fiatal de közel sem mondható vénembernek.
  Arról nem is beszélve hogy neki szó szerint ez az élete,amíg csak teheti a ringnél fog maradni e felől semmi kétség.
  Biztosan lesznek még nagy pillanatai a cégnél,van még ideje,pl Kane 48 éves létére még mindig itt van,a mostani katrakterét hagyjuk,de pár éve ő volt az egyik top sztár a cégnél.
  Batista is 45 évesen tért vissza,és Angle is 46 évesen nyerte meg a tna címet.
  Fogunk még nagy dolgokat látni tőle ami valószínűleg sokaknak nem fog tetszeni,de ez nem változtata tényeken.

  VálaszTörlés
 8. Szerintem John elfog itt lenni addig még Ric Flair is volt.

  VálaszTörlés
 9. John helyett foglalkozhatna valami tehetségesebb pankra a fiatalokkal, de hát mint egy kommentelő is írta azt fentebb: Vince csak a pénzt nézi nem a tehetséget.

  VálaszTörlés
 10. 1. Vince egy üzletember. Bolond lenne nem a pénzzel foglalkozni.
  2. Nem csak úgy lehet valaki pusholni, hogy Cena kikap ellene... Lehet úgy is, hogy egy rövidebb story keretében pár 2v2 mecs formájában kap egy-egy fiatal "tehetség" figyelmet.
  3. Ha csak Cena utálatból kommentelsz, akkor inkább görgess el a cikk felett ;)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.