Header Ads

John Cena készül a visszavonulásra!

http://img.bleacherreport.net/img/article/media_slots/photos/002/023/961/hi-res-36d46ce7654a5a376ec7593335187ae1_crop_north.jpg?w=630&h=420&q=75
John Cena, a United States övvel a kezében
Több hírportál megerősítette, hogy John Cena az utóbbi időben egyre több olyan lehetőséggel kezdett el foglalkozni, amivel a visszavonulása után is foglalkozhat! Úgy tűnik, hogy rajta is fog az idő, 38 éves, már csak pár éve lehet hátra!

Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy hamarosan John Cena is olyan szerződést fog kapni, mint a szintén 38 éves Brock Lesnar, tehát csak alkalmanként kell ringbe lépnie, emellett azonban a WWE alkalmazottja marad.

34 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. De igen mert az idők változnak és át kell venni a stafétát! Cena több, mint 10 éve már a a WWE front face-e, eljárt fölötte az idő és a WWE rosterének tehetség skálája már nagyon feszül, de múlt miatt még nem tudnak kitörni. És feleslegesen ne köcsögözzél meg buzizzál, ő se írta, hogy minden fasszopó mark Cena fan egy gecitorlasz.

   Törlés
  2. Farkas Bálint, bearanyoztad a napom, Kazinczy Ferenc most leborulna előtted. Micsoda mondat! :D :D :D
   UnderMan Years, vagy minek hívod itt magad, te pedig a 13 éveddel, légy szives és válogasd meg a szavaidat. Mindenkinek szive joga, hogy ha nem kedveli a Cena feje fölött ragyogó glóriát, akkor ennek hangot adjon. Megsúgom, minél idősebb itt valaki, annál inkább így gondolja... De ettől még nem kezdünk el személyeskedni. Csak ha "ti" kezditek.

   Törlés
 2. A nap híre, adja az ég istenem , adja az ég hogy így legyen :D

  VálaszTörlés
 3. Ajh de sok idő kellett, hogy valami jó hírt is olvassak a pankráció világában...

  VálaszTörlés
 4. "Ez nem jó hír te köcsög buzi"- ezen behaltam :D :D

  VálaszTörlés
 5. Cena-nak még nem kell visszavonulnia , mert még öt éve simán van és addig nem vonulhat vissza amig 20 szoros világbajnok nem lessz és meg nem nyeri az IC övet , mert az még nincs neki, sokkal tehetségesebb , mint a nagy The Rock és Ric Flair.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A tehetséget azért vitatnám, de Rock-nak és Flair-nek sokkal jobb volt/jobb a karaktere.

   Törlés
  2. Rocknak szar mint a szódás üveg! Törpe Körte!

   Törlés
  3. Hagyd abba a trollkodást, vagy kibannolnak!

   Törlés
 6. Ne már!!Bevallom 13 éves vagyok és Cena fan vagyok!!Nem érdekel hogy más mit gondol!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Itt nem azzal van a gond, hogy Cena fan vagy, csak a legtöbb emberben(részben jogosan) rögzült az a tudat, hogy a Cena fan gyerekek mindenkit elátkoznak, ha csak ferde szemmel mernek nézni a szeretett hősükre.UnderMan pl. ilyen(bocsi), de ha te nem ilyen vagy, és nem szólsz le senkit se Cena utálata miatt, akkor nincs semmi gond.

   Törlés
  2. Én nem irtam egy rossz szót se.

   Törlés
  3. Nem is mondtam, hogy mondtál volna valami rosszat, csak szólni akartam, hogy nyugodtan felvállalhatod, hogy Cena rajongó vagy, senki nem fog egy szót se szólni emiatt.Én pl. örök Undertaker fan vagyok, mégse szólok le senkit, aki pl. Lesnart jobban csipázza.


   Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  5. Pontosan itt nincs baj a Cena fanokkal én örök Jeff Hardy fan vagyok csak sajnos hála Vince nek nem újítják meg Cenat mert a 8 éveseknek ez így pont jó ezért őt nyomatják mindenhol mindenki ellen és mindig neki kell nyerni különben a rengeteg kis srác ki lenne akadva. Ezért nem adnak neki 3 mozdulatnál többet se pedig így még hogy nagyjából van vissza 5 éve lehetne még belőle kihozni jót.

   Törlés
  6. Marcell Cena-t a Tengerészgyalogos c. film óta nem újították, de nem csak azért, mert nem akarták, hanem mert NEM LEHET!!! Ő lett a szuperhős a WWE-been, ezt csak úgy nem változtatod meg, mert az nem tehet jót a nézetségnek meg stb.. Most gondolj bele, hogy Supermanből csinálnának egy gonosz kerektert, fele annyi embert nem érdekelne... heel-ként se lenne ellenfele..

   Törlés
 7. hűha 38 éves nagyon öreg... Undertaker Ric Flair Sting stb... kérlek

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Undertaker évente 5x jelenik meg mindennel összeszámolva. Ric Flair 100éve nem lépett ringbe egy meccs erejéig. Egyedül Stinget lehet felhozni, mert őt még mindig el lehetne nézni, sokkal gyorsabb is, mint Undertaker és Ric Flair együttvéve. ;) 38 évesen szinte minden adáson ott lenni, meccselni, az összes turnén, live eventeken is azért már nem könnyű.. Cena már nem mai gyerek, de addig nem fog tudni lelépni, ameddig nem lesz egy hozzá hasonló karakter.

   Törlés
 8. "Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy hamarosan John Cena is olyan szerződést fog kapni, mint a szintén 38 éves Brock Lesnar, tehát csak alkalmanként kell ringbe lépnie, emellett azonban a WWE alkalmazottja marad."

  Ő mondjuk jogosan kaphatná meg ezt a szerződést mert már több mint 10 éve pankrációzik a WWE-ben és keményen dolgozott mindig is.Az hogy visszavonul engem különösebben már nem érdekel mert nem nézem a mostani WWE-t de én még mindig nem értem hogy miért utálják őt ennyire sokan?Szerintem sokan csak azért utálják mert divat lett utálni.Én legalábbis egy normális indokot sem hallottam még

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az elég érdekes, hogy nem hallottál egy rendes indokot... Itt az oldalon is nagyon sokáig kisregények születtek miért szar Cena...

   Törlés
  2. Nézd, én nem utálom őt, sőt: tisztelem azért, amiket a cégért tett/tesz, viszont! Személy szerint nagyon unalmasnak tartom, hogy mindig-mindig visszatérünk hozzá világbajnokként: egész konkrétan utánanéztem - hátha rosszul emlékszem - és bizony 2005-től kezdve 2012 kivételével minden évben legalább egyszer, de inkább többször volt világbajnok, azért ez igen sokat elmond. Persze mint a "cég arca" meg "legeladhatóbb" stb. jelzőkkel rendelkező pankrátor, lehet megérdemli... csak ez nekem már túl sok, holott tele a roster nála sokkal tehetségesebb fiatalabbakkal, akik csak a kitörésre várnak! Persze ez csak egényi vélemény :D

   Törlés
  3. Nálam még mindig az a legnagyobb érv, hogy kajak szar a ringbe, és nagyon unalmasan szar.
   Én értem, hogy kímélni kell a ringbe meg minden, de számmora akkor is összeférhetetlen, hogy ő a legnagyobb szervezet legnagyobb arca, jelenleg a legismertebb aktív pankrátor és közbe a ringbe szart sem mutat, de ha mutat is, tehát nem fekszik állandóan akkor sem tud semmit amit bármelyik másik nem kezdő pankrátor ne tudna.

   Törlés
  4. Azért nem hibáztathatjuk amiért sokat van nála az öv,erről jórészt nem ő dönt hanem Vince McMahon és a kreatív csapat.Amióta PG lett a WWE azóta Cena-nak meg főleg nincsen beleszólása hogy most bajnok szeretne lenni vagy sem mivel ő a gyerekek kedvence,rengeteg profit van belőle ezért ha akarja ha se Vince bajnokot csinál belőle mert ez tesz jót az üzletnek,ettől lesznek boldogak a gyerekek stb

   Az meg egy szubjektív dolog hogy milyen a ringben.Pontosabban mit takar az hogy szar a ringben?

   Törlés
 9. Olyanoknak kellene már visszavonulni mint: Triple H , Kane, Mark Henry, The Big Show, Goldust, The Rock, Batista, The Undertaker, Sting. Ők már öreg vénemberek és az ő idejük már rég lejárt, mert nem idevalók, a WWE nem egy nyugdíjasklubb! Tessék áttadni a ringet a fiatal tehetségeknek ez szól Vince MC Mahon-nek!

  VálaszTörlés
 10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 11. Addig nem fogják őt elengedni, ameddig nem lesz egy hozzá hasonló karakter és hát, hogy mit ne mondjak.. sehol sincs olyan karakter még

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.