Header Ads

Hulk Hogan lányának véleménye az apja rasszista megnyilvánulásáról!

http://cdn.business2community.com/wp-content/uploads/2015/07/hulk_brooke_hogan_wideweb__470x3602.jpg
Hulk Hogan és lánya
Hulk Hogan lánya, Brooke Hogan a napokban megszólalt az apja rasszista megnyilvánulása kapcsán, ami miatt a WWE még a történelméből is megpróbálja kitörölni a legendás pankrátort!

Brooke elmondta, hogy természetesen még mindig szereti az apját és támogatja ebben a helyzetben, egy valamit azonban tud róla, mégpedig azt, hogy ő nem rasszista.

Elmondta, hogy az apjának rengeteg afro-amerikai barátja van, egyszerűen amikor ezt a videót titokban készítették róla csak dühös volt és rossz szavakat használt, ez mindenkivel megtörténik, mindenki mond olyanokat személyes beszélgetései közben amit nem úgy gondol, nem a nyilvánosságnak szánja. Brooke hozzátette, hogy nem gondolja, hogy ez helyes, azonban az apja, mint mondta megfizetett a felelőtlenségéért.

7 megjegyzés:

 1. Pont a napokba láttam fotókat, ahogy hülyült Mike Tysonnal... Meg amúgy is jó pár éves az a beszélgetés.
  Vince meg nyilván benyal, és emiatt Hulk már a Sátánnal számít, ahelyett, hogy mögé állnának, és az ilyen dolgok miatt lett ekkora hipokrita szar ez a média, senki nem elég tökös, mindenki inkább benyal, hogy még több pénz legyen. pfejh

  VálaszTörlés
 2. Én is szoktam olyanokat írni hogy nigger stb de nem vagyok rasszista.Az a vicc hogy a WWE-ben vannak olyanok akik durvábbakat csináltak mint Hogan mégse vágják ki őket onnan. (A Hall of Fame-ben is sok ilyen pankrátor van) A végén már azért is kifognak vágni pankrátorokat ha valakire csúnyán néznek.És ez egy retardált ember miatt van,a neve pedig Vince McMahon.Annyira retardált ez az ember hogy nem veszi észre amit olyan sok munkával felépített azt most teljesen lerombolja.Az a szánalmas még ebben hogy senki se követelte a WWE-től azt hogy töröljék ki Hogant a WWE történelméből.Senki.Még a rasszista ellenes szervezetek sem.Akkor mégis mi a jó búbánatnak csinálja ezt ez seggfej?Ki kérte meg rá?Ennyi erővel kivághatná az pankrátorok 90%-át

  VálaszTörlés
 3. Szerintem a WWE komolyan elgondolkodhatna... Már nem azért, de egy olyan embert, mint Hulk Hogan megpróbálnak teljesen eltüntetni egy ilyen szinte semmilyen szó miatt? Vicc. Tavaly Steph és Brie Bella minden adáson lekurvázták egymást, meg Cena és Rusev között ment ez a "nekem jobb az országom, a tied meg semmit nem ér"-féle viszály. Itt védik nagy keményen a feketék jogait, amikor... hát... eléggé lealacsonyítják a fekete pankrátorokat (pölö New Day).
  Hogan annyit mond, hogy "nigga" és már megszűnik létezni. CM Punk lelép x igazságtalanság és egy majdnem halálos "félreértés" után és leragasztják az arcát a plakátokon. Rosa Mendes a Total Divasban pucérkodik (igaz ki van satírozva a lényeg, de akkor is). Heath Slatert feljelentik, mert megpróbált egy nőt megerőszakolni - mondjuk ebben az ügyben nem vagyok otthon, hogy pontosan mi volt azóta. Emmát egy bolti lopás miatt kivágták, aztán visszavették. Seth Rollins gondolom simán megúszta a pucér fotók kiszivárgását is... Amúgy sem értem, miért kell ez a gyerekes semmivé tévős játszma. Mintha 10 évesek ülnének a főnöki székben. Miért nem lehet azt mondani XY-nak, hogy 'Figyelj, öreg, jól elbasztad a dolgokat. Szégyellheted magad!', vagy valami hasonló és lépnek tovább? A saját energiájukat is pocsékolják ezekkel a gyerekes húzásokkal!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Arról nem is beszélve, hogy a fél világ rajtuk röhög... Aki nincs otthon a pankrációban az is vág annyit, hogy Hulk Hogan = pankráció... ez a minimum.
   Nem egy helyen olvastam, hogy emberek írják, hogy nevetséges, hisz Hulk Hogan tette a "térképre" a pankrációt...

   Törlés
  2. https://www.youtube.com/watch?v=OcjZrBc4QcU

   Törlés
 4. A WWE már 2010 óta maga alatt vágja a fát. A pankráció nem családbarát műsor! Erre ezt erőltetik és mi van belőle? Vissza kell hozni a régi nagyokat hétről-hétre, hogy legyen nézettség, mert az újak nem mondhatnak ki csúnya szót, nem folyhat a vér a karakterük meg szar, a néző nem 6+ korhatáros műsort akar.


  Vince-nek már régen le kellett volna lépnie, mert már csak árt a cégnek, szenilis vén barom, akit nem engednék egy gyerek közelében, mert kitudja mit csinálna vele. Hogan meg minden idők egyik legnagyobbja, a mai wwe sehol nem lenne nélküle, szóval befoghatják a pofájukat a zakós papírtologatók.
  Azon sem lepődnék meg, hogy ha ez egyik ilyen görény csinálta volna felvételt és most bosszút áll rajta, mert valami szúrta a szemét.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.