Header Ads

Green Arrow is szerepelni fog a SummerSlam-en!

Az eheti Raw adásán a nézők soraiban ült, a népszerű amerikai sorozat az Arrow sztárja, Stephen Amell. 


Az este utolsó előtti mérkőzésén Neville küzdött King Barrett ellen. Egy nem túl hosszú meccsen a High Flyer tudta megszerezni a győzelmet. Ünnepelni, viszont már nem volt ideje, ugyanis megjelent Stardust és rátámadott a volt NXT bajnokra.

Stardust, ezután a nézők soraiban ülő Stephen Amell elé állt és meglökte a színészt, utána visszament a ringbe, de Amell megelégelte a dolgot és ő is beszaladt a ringbe, ahol a földre vitte Stradust-ot és ütni kezdte. A biztonsági őröknek kellett közbe avatkozniuk.

Ezután a Backstage-ben láthattuk Stephen-t, Neville-t és Triple H-et. A két srác egy Tag Team meccset követelt a COO-tól, a SummerSlam-re, ahol Stardus és King Barrett lennének az ellenfeleik. HHH nem akarta, ezt megengedni elvégre a színész elég képzetlen, de végül csak belement.

Így már biztos, hogy a Green Arrow és a Red Arrow összecsap Stardust és King Barrett duójával.

5 megjegyzés:

 1. Hehe... nemrég láttam, jót mosolyogtam rajta :D Tudom-tudom, sokan közületek nem fognak ennek örülni, elvégre már megint egy "celebrity" meccs. Viszont most nem tudok elfogulatlan lenni, mivel nagyon bírom Amell-t és az Arrow-t is nézem az eleje óta + Neville is nagy kedvencem lett, szóval mindenképp a párosuknak szurkolok és talán Green Arrow barátunk tud mutatni pár szép mozdulatot, mert azért a fizikuma/izomereje megvan, ez biztos (aki nézi a sorit, tudja miért mondom... azért elég sok harcjelenetet kellett ott is megkoreografálnia, valami csak ráragadt) xD
  u.i.: még Sting-gel néztem volna meg egy csapatban, a két "Vigilante" karakter ugye ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek és a Sting-es vonalban én is reménykedtem, de Sturdust ellen az túl OP lett volna, akárki is lett volna a partnere.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.