Header Ads

Fotó! Ryback sérült térde!

A jelenlegi interkontinentális bajnok Ryback egy képet osztott meg a rajongóival, amiből kiderül, hogy egy ideig még biztosan nem lesz képes visszatérni a ringbe, ugyanis a sérült térde még mindig borzasztó állapotban van!

A képen jól látható, hogy Ryback sérült térde csaknem kétszer akkora, mint az egészséges. Ryback a képhez csatolva azt is megjegyezte, hogy bár még mindig rosszul néz ki a térde, a sérülése kezdetén még ennél is súlyosabb volt a helyzet.

http://resources0.news.com.au/images/2015/08/04/1227469/838228-079897f2-3a69-11e5-8a1f-10499eca3b02.jpg
Ryback visszatérésének időpontját még senki sem tudja!

7 megjegyzés:

 1. Remélem nem kell leadnia a címet.

  VálaszTörlés
 2. Komolyan mondom, ez az Interkonti cím el van átkozva..

  VálaszTörlés
 3. Hiányzol Ryback. Én is azt mondom mint TheAnimal: remélem nem kell leadnod az övet amit nagy nehezen megszereztél. A másik pedig: szeretnék még tőled nagyon sok címvédő meccsett látni.

  VálaszTörlés
 4. En azt mondom ebbol a serulesbol meg egy honap kell es a cimet is elveszik

  VálaszTörlés
 5. 1 hónap biztosan kell.Elég ránézni!

  VálaszTörlés
 6. Vegyék el Ryback- Től az IC övet, mert" a show-nak folytatódnia kell" A főnökasszonyt idéztem, olyan meccs kellene a Summerslam-re , hogy a gazdátlan övet kell megszerezni egy cél a felsőkötél meccsen, ahol a résztvevők A felemelkedés King Barrett R Truth The New Day a Lucha Dragons, Nagy Khali, Sheamus, Dean Ambrose, Luke Harper, a visszatérő Eric Rowan, Randy Orton, Big Show, The Miz, Mark Henry, Fandango, Los Matadores és El- Torito, Rettenttörp, A visszatérő Daniel Bryan. A meccset Mark Henry nyerné na ez a legjobb a biznisznek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jezusom. Borzalmas, hogy a Viasat6on nevelkedtél. Felejtsd el ezeket a csodálatos fordításokat:DD

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.