Header Ads

Ezért hagyta ott Rey Mysterio a WWE-t!

A korábbi WWE nehézsúlyú világbajnok Rey Mysterio öt hónapja hagyta ott a WWE-t, egy interjúban amellyel jelenlegi szervezetének, az AAA-nek a következő gáláját népszerűsítette pedig azt is elmondta, hogy mi volt ennek a döntésének a legfőbb oka!

http://cdn2.business2community.com/wp-content/uploads/2014/11/rey-mysterio.jpg

Rey Mysterio elmondta, hogy egyáltalán nem bánja, hogy otthagyta a WWE-t, mivel ennyi idős korára már nem bírja úgy a kötöttségeket, mint régen. Most akkor és annyit lép fel, amennyi neki és a családjának is jó. Elmondta, hogy mennyire boldog, hogy végre nem kell az év minden napján utazni és fellépnie, így például elmehet a gyermekei születésnapjára is.

Rey szerint ez a testének is jót fog tenni, mivel a sok fellépés miatt már teljesen ki volt merülve, a sérülések is egyre gyakoribbá váltak nála és egyre nehezebben is tudott belőlük felépülni, mivel nem hagytak neki rá elég időt.

A legfőbb indok a távozásra viszont Rey szerint természetesen a családja volt, mint elmondta, nem akar tőlük távol lenni és azt sem akarja, hogy egy esetleges komoly sérülés miatt a terhükre legyen a későbbiekben.

3 megjegyzés:

  1. Most Lesnar biztos jót mosolyog ezen :) haahhh kötöttségek... az mi? . . .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát Rey se NCAA se UFC nehézsúlyú világbajnok nem volt szóval neki nehezen menne a part time-ozás.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.