Header Ads

Ezért nyerte vissza a TT öveket a New Day!

A SummerSlam-en egy Fatal Four Way meccsen dőlt el a WWE Tag Team bajnoki övek sorsa. A New Day tudta megszerezni a győzelmet, valamint a bajnoki öveket is.
The New Day csakis, azért nyerte vissza az öveket, hogy a Raw-on visszatért face csapat Dudley Boys ne a szintén face csapat Prime Time Players ellen feudoljon.

A Night of Champion-re, akár még egy Triple Threat meccs is kialakulhat közöttük. Ami biztos, hogy a Dudley Boys fellendítette a Tag Team részleget és fontosabb szerepet fognak kapni.

13 megjegyzés:

 1. Hát a mostani tag team csapatok egyszerűen borzalmasak 1 kiemelkedő tehetség sincs, ellenben nemrég kezdtem el nézni az nxt-t és ott meg mind a tag team és mint a diva részleg ragyog. Eszméletlen milyen tehetségek vannak ott. Az meg csak hab a tortán hogy a másfél órás takeover 1000x jobb volt mint a 4 órás dögunalmas summerslam. Illetve meg kell említenem a nxt diva bajnoki mérközést. Sosem néztem végig diva meccseket mert unalmasak de amit az a két lány lenyomott az egyszerűen fenomális volt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hogy hogy nincs tehetség? Sin Cara -Kalisto micsoda?A legtehetségesebb highflyer pankrátorok a WWEben mióta elment Rey Misterio.Csak el vannak nyomva ,csak jobbernek használják őket.pedig a közönség imádja őket,ebből is látszik hogy a wwe sza..ik a közönségre,csak sírnak hogy csökken a nézettség.

   Törlés
  2. Ez így van. Ráadásul az embereknek egy olyan tt kell, aki olyan mint CM Punk: azt teszi, amit a nép akar (igazából a Dudley Boys az egyetlen ilyen, de sajnos nem az idők végezetéig). És a LD-ból simán ki lehetne ezt hozni, meg néhány tt csapatból, de ahogy Ibizaman mondja: elvannak nyomva meg jobberek.

   Törlés
  3. Én imádom az NXT-t, de a TT divízió egy rakat szar, már elnézést, de azt el lehet nézni, mivel minden mással teljesen elégedett vagyok, egyébként az NXT-ben a női ("díva") részleg lassan már jobb mint a férfi. Legalább is az utóbb pár TakeOveren jobb meccset nyomtak a csajok mint a srácok.

   Törlés
 2. Azért az USO-k is nagyon jó csapat
  tényleg valaki tudja hogy most mi van velük?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elvileg Jey Uso sérült...igy Jimmy kommentátor

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. Tesó vállsérült ha jól tudom, a másik pedig a SmackDown kommentátora

   Törlés
 3. Válaszok
  1. azt ne mond hogy hiányzik a két hobbit.Ja nem hobbit mert azok facek,heel koboldok.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.